Lovna kinologija > Lovne pasmine
Engleski poenter
kerber:
Radi mu glasovnu zadršku na sve što stigneš da učvrstiš fermu ali na ljude ne ignoriraj ga ako markira ali normalno je da se igra traženja sa sinom............ z1
Kljunko:
Jučer se stvorila od ledene kiše jaka pokorica na snijegu i mislim da ćemo uzeti "godišnji". Ne bih željela da se ozlijedi.
Kljunko:
Zapustili pisanje ali z2 trčimo i radimo pomalo... nitko više ne piše o kralju polja paci, mi vježbamo mirnoću uz golubnjak i ta stvar radi ref , sreća da su golubovi "stari lisci" pa se baš i ne boje strašnog ptičara... evo slikice markira do besvjesti a ja dreknem ako pokuša slučajno uhvatiti ptičicu zagi
kerber:
Ako si učvrstila fermu i pas ne pokušava podići divljać bez naredbe vreme je da počneš raditi korekciju na poljetanje odnosno kretanje divljači znači kad divljač poleti pas nebi smio potrčati za njom samo ju pratiti pogledom i u slučaju odstrela tek na naredbu aportirati evo novi izazov uživaj...................
Kljunko:
Zahvaljujem Kerberu na mentorstvu i pomoći u odgoju ovom "zvrkavcu", zaista me ponekad izluđuje... mora da je iz neke "trailerske" loze kad toliko može jurcati, ali ipak je pametan pa se uvijek vraća just. A sad što se tiče odstrela to vjerojatno nečemo moći odraditi pa tako ni aport jer nemam d6. Loptice i frizbi donosi ali divljač ne možemo probati kad nisam lovac. Rado bi ga odvela u lov čisto da vidim kako bi radio ali za sad z30... Ovo što kažeš isto vježbamo u dvorištu i to super ide ali na terenu ne upali uvijek, još često potrči za pticom kad ona poleti uf
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju