Lovna kinologija > Lovne pasmine
Engleski seter
sljuka lukavec:
Istina happi happi happi
sawa:
Pravi pas u boksu treba da z6 i da :hundtrinkend:, a na terenu da z2 z2 z2
U boksu mu je dozvoljeno i da pesi
hao hao hao
HunterDon:
--- Citat: dean - 09. 09. 2009. 09:20:30 ---To se traži, a ne kak neki "lovci" vele da im je bitno da samo pas radi... ččč
--- Kraj citata ---
Istina, 90% pa čak i više od toga boli frula kakav je stil, marka itd... a o poznavanju exterijera bolje da ne govorim jer večinom jedva zna naziv pasmine koja se drži doma, a ne kakve moraju biti sapi na tome psu ili kutevi... hao
--- Citat: sawa - 09. 09. 2009. 09:23:19 ---Mnogi lovci bi voleli da imaju psa samo u toku lovne sezone, ali malo morgen.
Psa trebaš da gledaš i da hraniš 365 dana u godini
--- Kraj citata ---
Potpis ko kuća!!! d4
Što se tiče samih setera, recite mi jeste li zadovoljni aportom svojih pasa... navodno postoje neke linije koje baš i nisu neki aporteri... vjerojatno je to posljedica uzgoja i filozofije Engleza gdje se ptičaru nije dozvoljavao aport da ne kvari nos, aporteri su bili retriveri... mislim da je ta stvar oko aporta još više izražena kod poentera nego kod setera, ali ima ih na obje strane... Kakva si vaša iskustva... z14
Pozdrav!!!
HunterDon
sljuka lukavec:
Pa ja trenutno imam setericu staru 4,5 mjeseca,i bacao sam joj prepelicu koju je uredno donosila,mislim da se sa svakim psom moze postic aport samo treba bit uporan.
dean:
A kaj ako ona divljač ne želi ni primiti u zube, kak buš je još nagovorio da ti donese...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju