Lovna kinologija > Lovne pasmine

Engleski seter

<< < (23/165) > >>

sljuka lukavec:
Jednom mom prijatelju njemacka pticarka nije htjela ni da pogleda fazana,a gdje jos da ga i aportira,ali nakon 2-3mjeseca rada uspio ju je naucit aportu,na koju foru neznam al znam da je bio jako uporan ako je psa koji nije htio pogledat fazana naucio aportu.

sawa:
Ja ynam da su naši dedovi imali poentere i setere koji su besprekorno aportirali i sa suvig i iz vide i u svim mremenskim uslovima.

Medjutim, genetika je čudo. Pa su izdegenerizovane linije, ako je verovati rodovnicima počele samo da jurcaju po terenu noseći glave u nebesa (što uopšte nije stil setera vac poentera), a od pucnja, aporta i marke ništa, a sekundu da ne spominjemo.
Jako puno engleza ni ne uzme divljač u usta.

Nikada štence ne treniram sa lopticama, flašicama i tako tim glupostima, vec od prvog dana imaju priliku da se sretnu sa konkretnim stvarima.

Ovo poenterče ima 2 meseca, a seterče mesec ipo. Pa sada prosudite sami dali im roditelji nešto rade u lovu, a i oševi i majke su moje kombinacije i u mom dvorištu.

sawa:
Staviš mu pušku na celo i lepo ga zamoliš, a ako ti kaže ne  2p

sljuka lukavec:
Tak i treba,radit sa psima od malih nogu,a ne ga pustit sa godinu dana u polje i ocekivat da sve radi.

sljuka lukavec:
Tak i treba,radit sa psima od malih nogu,a ne ga pustit sa godinu dana u polje i ocekivat da sve radi.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju