Lovna kinologija > Lovne pasmine

Engleski seter

<< < (24/165) > >>

prepelicar:
Ja sad imam prvi put Gordon seterku i poludeo sam kako je tesko da naucis aport kod ovih pasa kod Nkd sa mesec dana sta god im bacis oni donose ovo nista ali ja se zainatio i ima rezultata! Prepelicu uzme pobegne i pocne da zakopava samo da ne bude "skrivac" valjda cu uspeti da je naucim odustao sam od divljaci i presao na predmete bar da nesto nauci pa cu kasnije sa fazanom da probam! Drug mi ima dva jedan perfektno aportira a drugi nije zainteresovan to su valjda seteri! Ma obucicu ja njega!!!!!!!

sawa:
To je trebalo ovako da glasi:

--- Citat: dean - 09. 09. 2009. 10:49:53 ---A kaj ako ona divljač ne želi ni primiti u zube, kak buš je još nagovorio da ti donese...

--- Kraj citata ---
Staviš mu pušku na celo i lepo ga zamoliš, a ako ti kaže ne   2p

prepelicar> Naj gore je kada posle godinu dana muke i truda ustanoviš da si bio u pravu od samog pošetka.

prepelicar:
Sta da radim to sam samo jednom video u lovu sreca da je fazan imao dug rep pa smo ga nasli opasna stvar! Malo je stene ja cu ga ispostovati retka je rasa a jos od lovnih roditelja ! Stene ti je lutrija nikad se nezna!

HunterDon:
Zato uzmeš labradora i nema toga što neće donjeti... i po tri prepelice odjednom ako treba...  z14 rol

2 prepeličar: Samo strpljivo... štene na lajnu, kad uzme prepelicu pozovi je k sebi, ako hoće pobjeći lagano je povuci i pozovi... nakon toga slijedi obilna nagrada... i tak još 2-3 puta na dan i gotovo... samo ne forsirati, jer trebaš pobuditi želju, a ne da se štene zasiti...

Pozdrav!!!

HunterDon

sawa:
HunterDon> Radis sa labradorima? Ajde budi drug pa malo opsirnije oko te obuke aporta.

Mada i labradora ima za  2p

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju