Lovna kinologija > Lovne pasmine

Engleski seter

<< < (76/165) > >>

karabat:
druže svaka čast poslušan ti je ovaj seter vidim dobro je savlada komandu "daun"   hao  stigli papiri

sawa:

--- Citat: karabat - 06. 12. 2009. 20:56:03 ---druže svaka čast poslušan ti je ovaj seter vidim dobro je savlada komandu "daun"   hao  stigli papiri

--- Kraj citata ---
Poslati su ima vise od mesec dana vec sam mislio da cu morati duplikate da vadim.

Sta da ti kazem druze dois iz raja izasla.

Kljunko:

--- Citat: sawa - 06. 12. 2009. 19:29:18 ---Opisno profesionalno, veruj da si u reci docarao pravu sliku cele stvari. Naravno imas ti druga koji je i po nesto uspeo uslikati. Evo druze ja slikao umesto tebe, otac od Westa
 Mislim da to nije "down" već prava seterska marka  z14 . Odlična slika  just
--- Kraj citata ---

sawa:
Hvala kljunko.
Moram priznati da u mom skromnom bavljenju psima tipa engleski pticar, a datira iz kraja 80-tih i pocetka 90-tih godina prosloga veka. Taj crno melirani seter mi je naj vise muke zadao u obuci. Izuzetno jak karakter i volja za radom ga jednostavno cine ne salomivim. Borimo se vec drugu godinu i taman kada mislim da sam pobedio pokaze mi da sam u velikoj zabludi. Jednostavno ubaci u 6-tu brzinu i ode mi van ruke kao da nista do tada vezbali nismo. Onda naravno Jovo ponovo.
Ovo je odradio skolski, a i ostao idealno miran nakon poletanja samo se blago podigao na prednje noge i zabacio usi. Valjda je ocekivao da ce proradidi  dois Cak sam i to uspeo slikati.

sawa:
Dekorlot Kumanacki nakon poletanja fazana. Verovatno razmislja: Da je ovaj moj gazda samo koji metar dalje od mene pa da slobodno pojurim za ovim petlom, ali ovaj put cu biti dobar jer  dois je preblizu.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju