Lovna kinologija > Lovne pasmine

Engleski seter

<< < (77/165) > >>

sljuka lukavec:
 hao hao hao

Venator:

--- Citat: sawa - 07. 12. 2009. 13:27:23 ---Dekorlot Kumanacki nakon poletanja fazana. Verovatno razmislja: Da je ovaj moj gazda samo koji metar dalje od mene pa da slobodno pojurim za ovim petlom, ali ovaj put cu biti dobar jer  dois je preblizu.

--- Kraj citata ---

Još malo pa će i West tako! I nadam se da će mu marke biti takve d4
Ne mogu dočekati da izraste pa da počnemo  d7 z11

sawa:
Samo ga vodi na  z11 pa ti ni  dois  dois  dois nece pomoci, a posle ce biti  paci.
 :bunny: je cudo sta moze da uradi od psa. Mada u vecini slucajeva pas pocne da trazi okom umesto da koristi nos.
Prvo u gusto na fazana,a posle na mlado zito. Za mene nema vece uzivancije nego nepregledna polja zelenog zita i englez u punom galopu na njemu  z2

Venator:

--- Citat: sawa - 07. 12. 2009. 22:42:00 ---Samo ga vodi na  z11 pa ti ni  dois  dois  dois nece pomoci, a posle ce biti  paci.
 :bunny: je cudo sta moze da uradi od psa. Mada u vecini slucajeva pas pocne da trazi okom umesto da koristi nos.
Prvo u gusto na fazana,a posle na mlado zito. Za mene nema vece uzivancije nego nepregledna polja zelenog zita i englez u punom galopu na njemu  z2

--- Kraj citata ---
Ma primarno je lov na fazana i prepelicu, dakle pernato što obitava na našem području.
Nije bilo smile-a u obliku fazana pa sam stavio zeca.
A uskoro krećemo na frontu i  z2 jer radim još 7 dana i onda  d7 do 01.02.2010. Sloboda  z14 d4.

bena:
evo fazana d2

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju