Lovna kinologija > Lovne pasmine
Engleski seter
bat:
Bio sam u lovu sa jednom bretonkom,definitivno me je oduševila.
bat:
--- Citat: bat - 22. 12. 2011. 22:36:53 ---Bio sam u lovu sa jednom bretonkom,definitivno me je oduševila.Ali ode je sad neka druga tema,sa seterom nisam nikad lovija,ali koliko vidim i oni su za pet.Samo treba znati di nabaviti pravoga.
--- Kraj citata ---
seteri:
Pozdrav kolege seterasi pratim ovaj forum vec duze vremena pa evo da se i aktivno ukljucim.Trenutno imam kujicu iz kombinacije DC Junior (sin Futrea DC-majka je kcer Rooneya del Sargiadae) i Pinkum z Runda (Tanga (Alvis Dino-Bella del Dianella)-Zico,sin Franka del Dianelle.Svi pretci su joj traileri pa to isto ocekujem i od nje.Sto se tice lova prezadovoljan sam s njom ima 11.5 mjeseci i vec lovi sljuku kao velika.Kolega Hrvoje koliko ja znam u Fullu ima "velikih" pasa Decor Lot,Roval Mozart,Radentis Gian,Francini s Luca,Fiero.Sve zavisi kako je majka tvog stenca genetski potkovana pa ces onda vise znati.Koliko si ga platio ako smijem pitati?Lijep pozdrav
bat:
Nemamo psa,tražim dobrog da ga kupim.Steer,bretonac ili njemica
seteri:
Ima u mog prijatelja leglo engleskih setera,vrhunska genetika otac stenaca je sin od Big Jima a majka del Dianella pa ako vas zanima....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju