Lovna kinologija > Lovne pasmine

Engleski seter

<< < (104/165) > >>

hrvoje:
U idući petak ja i rođak planiramo s njim u planinu na kamenjarke. Još je praktički štene al ne mogu isčekat taj dan da ga gore pustim. Ponit ću i fotoaparat pa će bit i slika na forumu

seteri:
Pozdrav kolega,ne vidim nikakav rodovnik u u tvom postu pa ga postavi kad uhvatis vremena.Ako je takav kako ti kazes nema razloga da ti ne bude od koristi.Svakako nabavi beeper za njega jer bez njega nema lova,vidjet ces uzivancije samo setas i pratis psa.Moj ti je savjet da mu najprije stavis zvonce da nosi u boksu i na terenu a tek kad se navikne na njega prijedji na beeper. d4

hrvoje:
Stavia san mu već zvonce, najprije u boks, pa vanka. Ne smeta mu ništa.

seteri:
Odlicno samo mu daj terena i divljaci i ne brini,pola si napravio po pitanju beepera sad je sve na njemu.Ja bih ga vec vodio u lov da se upoznaje s terenom,divljaci i puskom.Ferma ce doci samo da je divljaci....

hrvoje:
Tu kod mene di ja živim nema nešto divljači u polju, jedino u lovištu. neki dan kad sam ga vodia primjetia san da trči i 200-300 metara za kokuljarkama kad mu se dignu s polja. To kao nebi triba radit, ili ćemu to s vrimenom izać iz navike kad počnem ubijat kad mu se digne divljač

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju