Lovna kinologija > Lovne pasmine
Engleski seter
tar:
A epilepsija je kao i kod ljudi, napad može biti dva dana za redom pa onda ko zna kad opet. S druge strane, može biti urađena ili posljedica ozljede ili šoka! Ali, kako sam vam ranije napisao, ako napadi nisu učestali, super i uživati će te još dugo sigurno!!!
ivod:
Dragi kolega Gabro, protruzija diska, ili Discus hernia, gotovo sigurno, kao i u pointera kolege Groma. Imam doma poluinvalidnu jazavčarku, puste sam šolde da na oporavke. U jazavčara su takva oboljenja vrlo česta, ali sam se, nosajući Belu okolo, zaprepastija koliko je pasa od "atletičnih" raca, paralizirano u stražnje noge, ili u nekom od brojnih procesa rehabilitacije ili ko zna kojeg recidiva. Pod mus na strogu dijetu, o tome mu doslovno život ovisi.
Gabro:
Na takvo nešto sam najviše sumnja da budem iskren!! A morat ču ga smršavit to je definitivno (a moga bi i sebe koji kil onako usput fre) ali ko če ženi i dici objasnit da bi on mora samo suvu spizu jist!! " Ali Ante oni baš volu kad in ja pomišan ove kumpire i mast od pečenja sa njihovom spizon, sve mi pojidu kad in dam.." i tako dok se ja vratin s broda oni su ka bačve... Tješi me jedino šta mu nije često ali kako to već biva ako je to ta dijagnoza to može samo na gore ić. Inače smo ovo lito proveli u veterinara sa obojicom jedno dva tjedna, na infuziji ujutro u popodne po dvi ure, svaki dan i još uz to more lijekova. Pokupili su obojica virusni laringitis, nekakav kašalj, zvučalo je kako da se dave, jedva smo se riješili. Utrošak vrimena i novaca. Jebi ga to je tako kad imaš beštije, triba onda i držat do njih...
Fred:
To je meni bilo na starom pasu,ulovilo ga u 8.godini,oduzelo mu noge skroz zadnje,lipo sam otisao u Postojnu u kliniku vrhunska usluga ,platio operaciju 2tisuce eura i nakon 2 mjeseca opet lovio sa njim jos 4 debele godine ,kad je nazalost poceo da goni u vjecnim lovistima ,ali eto ako je diskhernija pomoci ima .
grom:
Ne znam još šta ću, 10-ta mu je godina pa se mislim ima li smisla išta. Sad nije loše i ne koči se više, ali to nije to. Bojim ga se povest u brdo jer odem daleko, bilo bi gadno nositi ga nazad. Pustim ga oko kuće i obiđe on dobro, vrati se sam i ne žali se na ništa. Polje bi vjerujem odradio, ali brda me strah. A dobra i draga beštija pa mi ga žao.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju