Lovna kinologija > Lovne pasmine

EPAGNEUL BRETON

<< < (68/102) > >>

grom:
Breton je pas za akciju,lov i brdo. Tu je najsretniji. Za povodac i grad nikako jer im je hiparaktivnost urođena,ako je pravi.

damjanovicd:

--- Citat: grom - 26. 06. 2013. 21:36:03 ---Breton je pas za akciju,lov i brdo. Tu je najsretniji. Za povodac i grad nikako jer im je hiparaktivnost urođena,ako je pravi.

--- Kraj citata ---

moj kolega nemoj te tako... ja zivim s njim 9 godina u becu u stanu i nema boljeg psa za te stvari... da mu treba njiva i trcanje stim se slazem al to treba svakom psu... a i ravnica (dolazim iz slavonije) mu nista nesmeta... izdrzljiv je jako bez obzira jel vani minus 20 ili plus 40, pas neodustaje nikada  zagi

damjanovicd:
imate clanak u dobroj kobi ovog mjeseca o mom psu pa slobodno procitajte  zagi

grom:
Zločin je od lovačkog psa napraviti pudlicu,amen. Nije problem ako živi u stanu i ide u lov,nema veze nikakve. Ali breton za pizdolisca,nikad.

damjanovicd:

--- Citat: grom - 26. 06. 2013. 22:40:10 ---Zločin je od lovačkog psa napraviti pudlicu,amen. Nije problem ako živi u stanu i ide u lov,nema veze nikakve. Ali breton za pizdolisca,nikad.

--- Kraj citata ---

tko je rekao da neide u lov??? ja sam samo htio rec da je glupost to da pas nije za stan jer je po meni idealan... moze s djecom, mal je, duza putovanja mu nesmetaju i nelaje kao neki... treba samo dosta radit s njim kao i sa svakim... nepostoji lovacki pas pticar kojem netreba barem jednom na dan da se iztrci...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju