Lovna kinologija > Lovne pasmine
Hanoveranski barvar
vuk samotnjak:
--- Citat: lazar - 08. 04. 2008. 18:44:15 ---nemogu da vjerujem da se kod nas sve vrti o parama,to je za mene stvar lovacke strasti i ponosa kad imam dobrog psa i mogu pomoci, pa nema nista ljepse od toga nego kad ti pas uspjesno odradi poso ponosis se snjim za onog sto je odstrijelio zna se sto ga ceka u kafani ;D al uzimati po 500€ je za mene najveca sramota za pravog lovca i nemojte mi sad pocinjati jel znam koliko kosta pas i takve stvari.
--- Kraj citata ---
potpisujem d4
pojedinci bi i rodjenu mamu za lovu trampali
draganco:
Ebiga dosla su takva vremena da se sve vrti oko love ::).
dean:
--- Citat: lazar - 08. 04. 2008. 18:44:15 ---nemogu da vjerujem da se kod nas sve vrti o parama,to je za mene stvar lovacke strasti i ponosa kad imam dobrog psa i mogu pomoci, pa nema nista ljepse od toga nego kad ti pas uspjesno odradi poso ponosis se snjim za onog sto je odstrijelio zna se sto ga ceka u kafani ;D al uzimati po 500€ je za mene najveca sramota za pravog lovca i nemojte mi sad pocinjati jel znam koliko kosta pas i takve stvari.
--- Kraj citata ---
Ma znamo mi svi koliko košta pas, ali ne znaju svi koliko košta da se takav pas uštima. S druge strane, zakaj ja ne bi nekome naplatio takvu uslugu. Ti si recimo doma 100 km od mene i dođeš mi tražiti jelena u medalji za kojim je potraga od 2-3 km i traje 5 sati, koliko bi ti para uzeo ili tražio? A da ne velim da se nekaj desi psu jer ga jelen dohvati! Takve stvari treba naplaćivati zato kaj ih ne mogu radit svi i nemaju psa za to svi.
Ali je meni čudno to kaj se svi slažemo da se previše toga vrti oko love, a svejedno nitko ne njeguje tu disciplinu, a mislio sam da će naki barem zbog toga naći interes.
Nikola Vojinovic:
--- Kraj citata ---
Cuvam 6 kerova! I nikada ne bi naplatio takve usluge! Cak sam i nudio svoje usluge(sto se svinje tice) zainteresovanim drugarima na Ribolovci.com, za mene je to izuzetan trening za psa i satisfakcija za gazdu!
SUMO:
Trenutno imam 5 pasa, a nikad manje od 3 odrasla. Nikad ne bi nista naplatio.
Hanoverci koje gaji pomenuti prijatelj su izuzetni i on ne naplacuje apsolutno nista, osim sto iz principa kaze nekome dodjite po mene, da ne dolazim.
500 evra po potrazi?! zaista ......
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju