Lovna kinologija > Lovne pasmine
ISTARSKI KRATKODLAKI GONIC
thunderbolt:
--- Citat: Štef - 27. 03. 2009. 20:16:44 ---
--- Citat: medo - 27. 03. 2009. 16:56:57 ---Ima li tko da prodaje psa istarca kratkodlakog do 2.g. i da je uveden u lov. U obzir dolaze psi sa podrucja Dalmacije i Istre te psi koji su dobri za zeca iskljucivo?Nije pozeljno da goni DS.
--- Kraj citata ---
Ne znam šta podrazumijevaš pod terminom " uveden u lov"? Istarac sa dvije godine jedva da se može reć da je pas, taman prerastao iz šteneta!
--- Kraj citata ---
A koliko si ih ti uzgojio i uveo u lov kad pricas ovakve gluposti teaa
Pa ja sam imao stenaca koji su gonili zeca sa 9mj.,a sa godinu i pol radili su super sve.
Uveden u lov znaci puno toga i dovoljno je da pas samo pokaze interes i nagon za tragom. Neka se javi jos netko tko nije cuo da istarac moze goniti ili ne moze biti uveden u lov do 2god. starosti. Odite pa vidite kako rade psi u Dalmaciji i Istri.
Bas me zanima sto ce medo rec sto je on mislio d2
dean:
Od kad je medo autoritet za kinologiju, pa on je lovio sa vukovima... hao
Radan:
ja sam juće lovio vuka golin rukon i jedve izvučen istrijanku ispod njega medo ovde ima dosta dobri istaraca a i oni?dobri istaraca je malo koji neće ds.a i u naši istaraca je veliki problem srna kad je se dovate to je od jutra do mraka
dr.natterwald:
--- Citat: Radan - 28. 03. 2009. 15:44:44 ---ja sam juće lovio vuka golin rukon i jedve izvučen istrijanku ispod njega medo ovde ima dosta dobri istaraca a i oni?dobri istaraca je malo koji neće ds.a i u naši istaraca je veliki problem srna kad je se dovate to je od jutra do mraka
--- Kraj citata ---
golin rukamin....
taj vuk je ovdje kod nas odnio gonića i gonića
i ja sam jednom bio u klinću s njim i golim rukamin prije dvi godine.
samo mi nije psa davio nego jeo meso sa zamki postavljene za kunu.
noć,pun mjesec ja obilazim zamke on me iza busa ćiri,i tako par puta,
sve mi pojeo i aktvira...kad sam ispalio što od bjesa što od straha
golim rukamin sam ga gonio po Radošiću punim štekom...
utekao mi...a da sam ga uhvatio?poio bi ga!
Harry P.:
fre fre fre
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju