Lovna kinologija > Lovne pasmine

Mađarska vižla

<< < (4/39) > >>

leeetooo:
Kratkodlaka vizla markira

Zoran:
Jackal@
pozzz

daj mi reci kad se vec bavis sa uzgojom Viž... dali im sjeces repove ili sad u zadnje vrjeme ostavljas?

Lazar:
ak se misli sa psom setat ko zoran onda rep ostavit a ko misli sa psom u lov ici obavezno odsjec ,bar kod ovih kratkodlakih  ;D

Zoran:

--- Citat: lazar - 30. 08. 2008. 11:15:25 ---ak se misli sa psom setat ko zoran onda rep ostavit a ko misli sa psom u lov ici obavezno odsjec ,bar kod ovih kratkodlakih  ;D

--- Kraj citata ---

heheheheh  :laugh:

bas si nadaren za humor!

niti sam ja ih kotio niti uzgajo, kuja je iz austrije i oni to vise tamo nesjeku!!  :shok:

Huntercro:
imao je moj kum  mađarske vižle i evo za 5 godina već je na trećem psu. Prvi mu oslijepio jer ga je greškom prelakirao pa ga neće eutanazirat jer po njegovom pas bez očiju je puno osjetljiviji od ovih sa očima, taj će tražit ko lud (mislim ošo čovjek u pm, pa onda bi svi lovci svojim psima iskopali oči da bolje traže) pa kad je vidio da pas ne može nikuda onda ga je dao eutanazirati, drugi mu je poginuo u lovu (zamijenili ga za lisicu)  a sad evo treći je kod njega pa se pitam koliko je vijek trajanja broju 3. Toliko o tim robusnim psima m. vižlama, hehehe. Inače za ravnicu i fazana i zeca jedan od najuporabljivih pasa. Samo mislim da nije za veliku i jaku zimu, možda bi oštrodlaka vižla bila bolja što se tiče tih vremenskih uvjeta 

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju