Lovna kinologija > Lovne pasmine

Mađarska vižla

<< < (7/39) > >>

medo:
ma znam sto je Dean htio reci i slazem se da je glupost neku pasminu generalizirati jer vecina pasa nije trebnirana na pravi nacin i kao takvi nisu mogli dati svoj max.
 Vizla je super pticar bio i ostao.
Aportiraju svi psi koji se uce. Seteri i svi ostali. One koje nisam ucio nisu znali ;)

Jackal:

--- Citat: medo - 31. 10. 2008. 09:40:29 ---ma znam sto je Dean htio reci i slazem se da je glupost neku pasminu generalizirati jer vecina pasa nije trebnirana na pravi nacin i kao takvi nisu mogli dati svoj max.
 Vizla je super pticar bio i ostao.
Aportiraju svi psi koji se uce. Seteri i svi ostali. One koje nisam ucio nisu znali ;)

--- Kraj citata ---

Pitam zato što su psi imali različite vlasnike i nisu bili u krvnom srodstvu. Mala je vjerojatnost da nitko od njih nije dresirao psa aportu.

medo:
Ne znam stvarno sto bi moglo biti ali ne bih generalizirao jer nisam to jos cuo za setere.

Jackal:

--- Citat: medo - 31. 10. 2008. 13:11:19 ---Ne znam stvarno sto bi moglo biti ali ne bih generalizirao jer nisam to jos cuo za setere.

--- Kraj citata ---
Imaš pravo, ne treba generalizirati. Psi su bili izvrsnog njuha, brzine i radijusa, ali apotiranje= nula. dođe do divljači, gurne ju nosom, okrene se i ode.

dean:
Od otočnih ptičara se ne traži da imaju urođeni aport, od kontinentalnih se to traži.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju