Lovna kinologija > Lovne pasmine

Slovački kopov

<< < (5/78) > >>

podravec:
Znam i ja da muljaju, ja sam upoznao nekog čovjeka iz okolice V.Kladuše. Ali on je imao kopova lijepog ko slika. Ali su zato imali i psa koji se je vodio pod kopova a to kopova nije ni vidlo, isto kao i posavca. Ja se isto ispričavam, al što bi ja kad je bilo tak.

dean:
Kaj ne idete danas na parenječ Jel tvoja kuja oštra, jel dugač

podravec:
Idemo danas na parenje, krečem tek poslije tri, kad radim do tada. Vidio sam u lovovima kako ju je nazimad udarala par puta, nekad se vrati k meni, a nekad nastavi držati. Još je mlada mislim da za koju godinu i kad se ošteni bude još oštrija. Što se tiče dužine baš i nije duga. Primjetio sam da u gustom neče dugo tjerati, a u debeloj šumi hoče dosta duže. Jel imaš kakav prijedlog kako da ju produžimččč

dean:
Baš i ne. To ti je do temperamenta, a to su priročene osobine. Ako joj to majka priroda nije dala i geni, ne znam kako da je produžiš.

podravec:
Mislim nije tak stalno, bio sam tek nešto više od pola sezone s njom u lovu, bilo je lovova kad je super odradila, a blio je kad i nije dobro odradila. Još to sve dosta varira. Možda sam pogrešio u odgoju, jer kolko sam skužio kao da se nekad boji otiči daleko od mene.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju