Lovna kinologija > Lovne pasmine
Slovački kopov
dean:
Zakaj bi ti to bio problem, pa ona lovi za tebe, ne za cijelo društvo. Tvoj je pas i tebe vidi kao voču čopora. Možda kad mao sazrije još.
podravec:
to je u biti točno,jer kad pogledam da sam imao pušku pucao bi sigurno na 10 komada u pogonu,al htio bi imati i dužeg psa, zato sam i pitao ko ima takvog psa za parenje. to je i malo greška tih komercijalnih lovova u Hrvatskim šumama,što pas drži svinje pred tobom, a ti ne pucaš. I u takvim lovovima mladi psi se teško uče, ako se ne puca pred njima.
dean:
Očito da njoj nije problem kad toliko tjera bez da ti djeluje, a ono upravo zato tjera. Šteta što nemaš priliku pucat koji put.
podravec:
Ostavio sam kuju jučer na parenju,pas još nije skakao,pa mu je bio malo problem. Več kad smo bili na pola puta kuči, zvao me i rekao da je skočio, al sam ju ostavio,pa ću valjda danas natrag po nju.
dean:
Oni će se vjerojatno parit još nekoliko puta, o uzgoju ti više zna br, ipak je on veterinar a i uzgajivač dugi niz godina. Kojeg si psa izabrao da ti pari kuju. Donč Kako ti se sviča pasč Jak je, kaj neč Malo nizak za moj ukusul, ali pravi kopov.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju