Divljač > Lovnotehnički i gospodarski objekti

Problem u radu automatske hranilice

<< < (4/7) > >>

GOGO LOVAC:
Uopće ga ne treba. On je potreban samo kad se instalira solarni panel da ne dođe preveliki napon na motor. Nemam solarni pa ne treba ni varistor. Ide on van iz moje hranilice,daj bog da je u njemu problem.

manufrance:
Ovo je keramički kondenzator vrijednosti 0,1 mikrofarad.Gore je čovjek lijepo objasnio čemu služi kondenzator na elektromotoru.Molim kolege lovce stolare,vozače,pekare,menadžere da se ne petljaju u elektrotehniku,samo će napraviti veću štetu! rol

mladjo:
veli moj kolega stručnjak da ovaj kondenzator služi za filtraciju, i nema veze s pokretanjem motora, što znači da je negdje još jedan kondenzator koji služi za pokretanje motora i taj je riknuo... bez elektroničara nebu niš... motorić dole i k elektroničaru, najbrže i naj jednostavnije...

PLAMEN19:
Na našim je vjerojatno problem u kukuruzu jer sam ju sad isprobavao i zavrti 2 sekunde i stane, a onda ju s prstom okrenem i odvrti do kraja.

GOGO LOVAC:
Nije problem sa kukuruzom. Kad nariktam tajmer da vrti 20 sekundi odradi sve bez zastoja,samo neće motor sam krenuti bez da ga malo pomaknem. Tanjurić ne zapinje,ide skroz lagano.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju