Divljač > Lovnotehnički i gospodarski objekti

Solište

<< < (6/76) > >>

Bobi:
Ma ovo jedno ostaje dok mi se ne srusi stup, a onda cu ga napravit na drugom mjestu...

Uglavnom 2 su uvijek puna, a trece cu sloziti da ne stoji prazno, a bojim se da nece izdrzat jos jednu cijelu sezonu... Nama je obavezno 2 solista kraj hranilista, a ako zelimo jos mozemo ppo izboru u terenu koji si dobio za obilazak

Nikola:
Aha, to je Vaš interni propis
Ja imam jedno 7-8 solišta, ni jedno nije bliže od 200 metara.. ali su sva u krugu od oko 1 km .. i sva solišta rade tijekom cijele godine...

ikova371:

--- Citat: Nikola - 10. 07. 2007. 09:46:38 ---Ja kupim onu sol za goveda - stucam je i pomiješam s kuhinjskom. Nesviča mi je ona cestarska sol, mislim da nam je voditelj LGO rekao da u njoj nema svih aditiva kojih ima u soli za divljač i goveda. Tako da je efekt mali.

--- Kraj citata ---
za svinje je dobra i cestarska ali ne i za srne jel se z12

fazan:

--- Citat: ikova371 - 09. 10. 2007. 00:26:04 ---
--- Citat: Nikola - 10. 07. 2007. 09:46:38 ---Ja kupim onu sol za goveda - stucam je i pomiješam s kuhinjskom. Nesviča mi je ona cestarska sol, mislim da nam je voditelj LGO rekao da u njoj nema svih aditiva kojih ima u soli za divljač i goveda. Tako da je efekt mali.

--- Kraj citata ---
za svinje je dobra i cestarska ali ne i za srne jel se z12

--- Kraj citata ---
Nemoj upotrebljavati sol za ceste, jer kako srna može razlikovati to od praveč

ikova371:
ne upotrebljavam,ja sam si nabavio nekakvu crnu u grudama rumunjsku,baš za divljač,sto i neš kuna vreča od 50 kg

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju