Divljač > Lovnotehnički i gospodarski objekti

Solište

<< < (14/76) > >>

shaga:
Ej nemojte se ljutiti...........ukrao sam Vam ideju, samo da probam...........posto je kod nas lovostaj..........i uradio sam to na jedno mjesto gdje su bas rijetko dolazili..............bar zadnjih par god.................bas me interesuje oce li se navuci!!!
Stavio sam na prilaznim puticima isto pomalo kukuruza..............a morao sam bas na tu livadicu da to odradim da niko nebi primjetio jer bi me odma optuzili da krivolovim i da sam ih ne znam koliko ponio vec u gepek!!!
VIDJECEMO!!!
 zagi

antoniog:
Dali netko zna gdje se može kupiti soli za divljaču rinfuzi (vrečama) , a da nije skupa .

fazan:
Jučer nas se skupilo 26 na akciji punjenja solišta , hranilišta za srneću divljač i postavljanu kućica za dupljarice kojih u našem reviru mora biti 159 , dok Hrvatske šume iako su dužne ostaviti drvo s prirodnim šuplinama takve hametice sijeku.
Lijep dan osim nas , izmamio je u naš revir između 3-4 tisuće planinara, šetača i berača koječega .
Nije bilo kvadrata šume da netko tijekom dana nije stao na njega.
No mi smo zadaću odradili kvalitetno i divljač će imati za prve mrazove hrane koju u principu nerado uzima dok ima kestene, žira i bukvice koja je ove godine izuzetno rodila.
Evo par sličica objekata i druženja.

fazan:
evo još malo sličica

Štef:
 Sve po PS-u! Lijepo  d4 d4  just just

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju