Divljač > Lovnotehnički i gospodarski objekti
Solište
draganco:
--- Citat: matija - 14. 02. 2009. 13:25:58 ---Da, nisam ni jedno porusio, kad sam i pokusao ukazati na taj problem oni bi rekli "sta tebe briga nisi ih ti napravio da bi ih rusio", konkretno u zimi dok nema lisca s ceste se vidi soliste i oko njega do 7, 8 srna kako leze, idealna meta za pucanje npr. iz auta itd. KATASTROFA, jednostavno nemam rijeci. Jer ta solista u blizini ceste su radjena samo za tu namjeru.
--- Kraj citata ---
Svojevremeno sam imao Hranilicu za Fazane na takvom mestu!
Jednom me jedan drugar iskritikovao, ti hranis a drugi lovokrade, nista jedne noci, Mrak je pojeo Hranilicu i gotovo.
skyangel:
Nas trojica smo jučer imali generalni napad na lovište. Napunili smo sva solišta i zminirali okolo. Na slici je Stihlovo svrdlo, buši na nekih 120 cm dubine, ovo svrdlo je fi 6, ali ima i debljih za kupit. Ovu tehniku popularno zovemo "miniranje". Zbuši se rupa, i nasipa kukuruz pomiješan sa soli do vrha, i onda se zatacka nogama. Kad to počne u zemlji gnilit, svinje za tim polude.
Harry P.:
Ovo motorno svrdlo je prava stvar. Ja sam prošle godine pokušavao bušiti sa ručnim svrdlom (fi 12) i to na mjestu gdje su svinje dosta "utabale" Dobio sam samo žuljeve, a nisam izbušio 30-ak cm.
skyangel:
--- Citat: skyangel - 02. 03. 2009. 10:55:49 ---Nas trojica smo jučer imali generalni napad na lovište. Napunili smo sva solišta i zminirali okolo. Na slici je Stihlovo svrdlo, buši na nekih 120 cm dubine, ovo svrdlo je fi 6, ali ima i debljih za kupit. Ovu tehniku popularno zovemo "miniranje". Zbuši se rupa, i nasipa kukuruz pomiješan sa soli do vrha, i onda se zatacka nogama. Kad to počne u zemlji gnilit, svinje za tim polude.
--- Kraj citata ---
Citat je "before"
A evo i "after"
Sami izvedite zaključak koliko je učinkovit pokus bio... fre
valdop:
a zakaj ste sve preorali ččč fre
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju