Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Moj terenac

Nissan patrol

<< < (4/6) > >>

Neno:
Dečki smanjite malko tenzije da nebi radila gumica  zagi

Tava:
Oko čega se vi ljudi svađate. Patrol je čista klasika i ne mislim da itko tko vozi taj auto zaslužuje riječi pokude. Usporediti ga sa Nivom je po meni grijeh, a da li ga netko ima za lov ili off road je sasvim svejedno. Po meni uz Mitsubishi Pajero i Toyotu Land Cruiser apsolutno terenac koji zaslužuje poštovanje. Što se tiče potrošnje, ne znam da postoji terenac koji se vozi po terenima za koje je napravljen a da ne troši malo više. Za cestu se kupi Golf i nema problema. Veliki i mali lovci su po tko zna koji put tema koja zaslužuje osudu i nema mjesta na forumu. Tko misli drugačije mislim da ima problem sa kompleksom manje vrijednosti, a to se liječi na drugom mjestu, a ne među lovcima.

Pozdrav

mve:

--- Citat: Tava - 25. 01. 2010. 14:37:33 ---Oko čega se vi ljudi svađate. Patrol je čista klasika i ne mislim da itko tko vozi taj auto zaslužuje riječi pokude. Usporediti ga sa Nivom je po meni grijeh, a da li ga netko ima za lov ili off road je sasvim svejedno. Po meni uz Mitsubishi Pajero i Toyotu Land Cruiser apsolutno terenac koji zaslužuje poštovanje. Što se tiče potrošnje, ne znam da postoji terenac koji se vozi po terenima za koje je napravljen a da ne troši malo više. Za cestu se kupi Golf i nema problema. Veliki i mali lovci su po tko zna koji put tema koja zaslužuje osudu i nema mjesta na forumu. Tko misli drugačije mislim da ima problem sa kompleksom manje vrijednosti, a to se liječi na drugom mjestu, a ne među lovcima.

Pozdrav

--- Kraj citata ---

Glas razuma  d4 d4 d4, pogotovo ono o velikim i malim lovcima jer ima previše prepucavanja tipa "tko ima veći" na forumu a i sam sam se uvukao u jedno takvo što mi nije na čast  pljus, ali no more.

Tava:
 sor, i on svakako.

Jedan:
Nabavio sam dva (kratka), jedan s L28 (2,8 benz.) i drugi s TD25 (2,5 diesel). Drugi je zapravo bivši benzinac s  motorom od "PICK-UP"-a. Razmišljam o zamjeni ovog TD25 s TD33. Kad konačno složim jednog i opremim ga po svojoj zamisli i potrebama (isključivo za teren) - javit ću zapažanja. Kad ih gledam sa strane čine mi se preveliki i preteški (trenutno vozim "Nivu") ali se nadam da će to kompenzirati snagom i opremom. zagi

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju