Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Moj terenac
Nissan patrol
jura23:
deda kaj znači ovo veliki lovac? z10
File:
ma dedu je uvatila kriza srednjih godina,pa sad ove mlade dresira hao hao hao hao hao d1 d1 d1
Zoran:
--- Citat: Deda M - 18. 01. 2010. 20:36:14 ---BOK MLADI LOVAC -mene interesira dali ti ideš u šumu u lov ili češ po šumi voziti off road AKO misliš voziti po šumi onda če ti biti sasvim zadovoljacajuča i lada niva-to je moj stav i mišljenje,a kada budeš VELIKI lovac onda češ skupi đip tjerati po šumi,opet moje mišljenje i stav .Nemoj se ljutiti ali mi se tvoje riječi čine malo uvečane za tvoje godine-još si jako mlad.Pozdrav DEDA M..... z14
--- Kraj citata ---
deda je prava granata ref ,,,,,,,
interesantan ko naj noviji golf dizel step
Wildwest87:
Deda M pozdrav samo cisto da znas lovac se ne meri prema onome sta vozi nego sta zna,a sto se tice off-road po sumi ili lova ja sam iza jedno i za drugo.Kod mene u malom gradicu postoji jedno off-road drustvo ciji sam clan od 2000 tako da kada nema lova tu je off-road.
I po cemu ti zakljucujes da treba vozim jeftiniji terenac,a kada postanem ,,veliki lovac,, neki skuplji.To je kao da si mi reko:,,Neka sine j...i ti neku losu ribu,a deda ce ove dobre cice da omanda,,a to sto si rekao ,,veliki lovac,, to je veoma inspirativno i navelo me da razmisljam dali su to lovci koji su visoki ili koji su puniji para ili mozda koji imaju vecu k happi happi happic.
Hvala na tvom izlaganju ali si me pomesao sa nekim.
Baki:
--- Citat: Wildwest87 - 18. 01. 2010. 16:26:03 ---Au kolega sad sam se uvredio sto mi vredjas masinu happinaravno salim se.
Motor u njemu je 2.8td doduse nikada nisam imao neki problem sem grejaca i sto mi negde curka ulje,a potrosnja nije veca od 15-20l zavisi kako se vozi.
Upravu je kolega Baki za 4.2 motor da je bolji ali nazalost nisam imao priliku da ga kupim,a i malo me brine registracija.Za 2.8 je 65.000 koliko li je onda za 4.2.
Planiram da ovaj dam matorom,a meni da uvezem G320 kratki kabrio.
--- Kraj citata ---
To si dobro kolega rekao da mu je potrosnja od 15 do 20 litara i to je tacno,ali je za 4.2 10 litara potrosnja. Zanemari komentare kada ti kazu da uzmes ladu nivu jer ti ljudi koji pricaju nisu nikada vozili bilji terenac od lade nive.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju