Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Moj terenac

Nissan patrol

<< < (3/6) > >>

Wildwest87:
Ma kakva lada niva ja je nevolim nikako.Moj matori radi elektro distribuciji 25god. i to mu je glavno prevozno sredstvo i imao sam prilike i da se vozim i da je vozim utisci su veoma losi,svaka cast ponosnim valsnicima ali jedino sta bih vozio,a da je Rusko to je UAZ.
Znam za 4.2 da ima manju potrosnju opet ima vise sange i manje se muci.Kod mene ima jedan ali kratki i to ima full opremu bio je u nekoj ambasadi mislim da ga prodaje za 4.000E 94` ima sve od opreme.
Trenutno mi i 2.8 zavrsava posao dok ne uvezem nesto drugo.

Baki:

--- Citat: Wildwest87 - 19. 01. 2010. 14:40:51 ---Ma kakva lada niva ja je nevolim nikako.Moj matori radi elektro distribuciji 25god. i to mu je glavno prevozno sredstvo i imao sam prilike i da se vozim i da je vozim utisci su veoma losi,svaka cast ponosnim valsnicima ali jedino sta bih vozio,a da je Rusko to je UAZ.
Znam za 4.2 da ima manju potrosnju opet ima vise sange i manje se muci.Kod mene ima jedan ali kratki i to ima full opremu bio je u nekoj ambasadi mislim da ga prodaje za 4.000E 94` ima sve od opreme.
Trenutno mi i 2.8 zavrsava posao dok ne uvezem nesto drugo.

--- Kraj citata ---

Moj golega prodaje Ptrola 4.2 1997 godiste ima abs,klimu svu opremu regitrovan godinu dana cijena je 4500 eura ali je auto kao kasika nema greske.

Wildwest87:
Baki,a gde se nalazi?

Baki:

--- Citat: Wildwest87 - 19. 01. 2010. 15:57:45 ---Baki,a gde se nalazi?

--- Kraj citata ---

Banja Luka prijatelju,auto nema greske u tip top je stanju.

Jedan:

--- Citat: Deda M - 18. 01. 2010. 20:36:14 ---BOK MLADI LOVAC -mene interesira dali ti ideš u šumu u lov ili češ po šumi voziti off road AKO misliš voziti po šumi onda če ti biti sasvim zadovoljacajuča i lada niva-to je moj stav i mišljenje,a kada budeš VELIKI lovac onda češ skupi đip tjerati po šumi,opet moje mišljenje i stav .Nemoj se ljutiti ali mi se tvoje riječi čine malo uvečane za tvoje godine-još si jako mlad.Pozdrav DEDA M..... z14

--- Kraj citata ---
U što se ti upuštaš? Sa tri dana lovačkog staža stvarno imaš o čemu pisati! just

Mozda se vas dvojica znate ali nisam nesto imponiran komentarom... ččč
Pozz Nosler

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju