Lovna kinologija > Nelovne pasmine

DOGO ARGENTINO

<< < (32/36) > >>

Deda M:
opet stara priča i ne želim ponavljati ko papiga -svakog psa treba obučiti na određenu divljač -ali i onda taj vrhunski pas nastrada ,bilo koje pasmine,ali dali je isto šutnuti -što obično d.s. ,vepar radi malu pasminu i kilažu ili neku nazovimo je mrcinu od 50 -65 kg ,koliko važe dobar dogo isto ,i još kada ima takvih nekoliko-nije to baš tako kak mislite usprkos tome što ja to nisam vidio,ali ču vjerujem viditi.Svaki pas ,ponavljam može zaglaviti ali kada dobije  onda je pametniji ,tako i vi pišete za svoje -koji prežive a puno ih i ode ,nažalost ali ti su bili hrabri onaj procent više nego je trebalo itd.-pozdrav DEDA M.... z14  i   z1

TUROPOLJE:
Mogu se oni sa tim psima iživljavati na malim svinjama ali kad dođe prava krmača ili stari vepar ni noge im nebi ostale čitave kad vepar poludi..

Prije 25 g kod nas u gateru bio vepar ca. 3 g od 100 kg  Došli neki njemci u lov i silno žele da bajonetama zakolju vepra ..Pala dobra pinka i lovci pristali ..Pustili u gater tri njemca sa tri pitbula i ništa vepar nije sumnjao jer su i prije puštali pse na trening.Kad je prvi krenuo da ugrize dobio tarapane i dalje  fre fre fre.. I šta sad da ne propadne zarada a naš jedan pametan lovac pusti svoju staru terijerku unutra koja je odma počela oblajavati i pridruže joj se i ostala tri pitbula tako da je u ostalih nekoliko minuta terijerka bila mrtva dvba bula posječena do boli jedan ubijen a dva njemca posječena.. Tako o takvoj vrsti nelova... Dajte se več jednom spustite na zemlju ako ste lovci a ako volite koridu naprijed za španjolsku

Deda M:
neču ništa dalje o ovoj temi,samo da te-vas pitam-koliko vas je uživo vidjelo dogo argentino kada se naljuti i pokolje,kada je u naletu na recimo to tako-pljen.Vjerojatno malo ili nikako i kolko vas je psa uopće vidjelo uživo-ne gradske iz stanova nego koji su živjeli vani,opet NE u boksu ili lancu.Malo jel tih pasa i ovako ima malo jel nisu za svakoga lajbeka koji veli da je i pudlica pas -zvijer.iako ima malo istine da su i one za vrlo često opasne jel grizu-toliko moji kolege lovci i kinolozi ,pozdrav od DEDA M...... zagi  i z1

SEJFO:
pozdrav!!! zagi
 DEDAAAAAAAAAA  Mladi !!! ;D ;D

Imam osjećaj da samo ti nadugačko i naširoko, raspravljaš o dobrim i lošim osobinama Dogo-argentino, što ti nije pametno iz razloga, što gubiš dragocjeno vrijeme da izgradiš sebe kao lovca, predlažem ti da posvetiš malo više pažnje na, sex i lov sa autohtonim pasminama, jer jednom se živi!!!!! zagi zagi

stipe_zg:
Kako zivim u zgradi sa jednom preslatkom zenkom,koja nazalost bez ikakvog razloga me ne voli ,kad bih video dogao,ali iskreno i bilo kog drugog kera koji "pokolje" bilo sta mislim da bi odmah isla prijava plavima ,a oni bi hvala bogu takvog monstruma vrlo brzo resili  2p .
Pre nekoliko nedelja devojku je napao rotfajler kojeg je ona znala jedno 8g devojka je jedva ziva odnesena na VMA,a gazda je odmh ubio psa.
Moju setru je napao rot dok mu je iznosila hranu isti dan su dosli vet i uspavali ga.
Sta se desilo tim psima,za sestrinog znam kolko ga je volela,mazila,pazila....al hvala bogu sve se zavrsilo kako treba.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju