Lovna kinologija > Nelovne pasmine
DOGO ARGENTINO
silvertip:
--- Citat: Deda M - 08. 03. 2010. 21:41:02 ---Dolina sada me slušaj -ne kužiš ti mene dosta izgleda ali to čemo kad naletim ,uz neko piče ili kavu .Samo da ti velim da ču u šumi biti rađe sa 2 komada dobrih dogača -ne trebaju uopče loviti ali kao sigurnost od krmače sa mladima ili nastrijeljenog vepra ču imati sigurno sa nijma nego sa brakovima ,terijerima ili nekom manjom i slabijom pasminom.Ostalo mi u sječanju stradavanje lovca i 5ili 8 pasa lani u pogonu.Odoše u k...c i psi i umalo lovac.Maloga psa imaam u kuči ali vani ili šumi,lovu uvijek rađe veliki i snažan pas-velika sigurnost od gore napisanog-Pozdrav do svidova moj Dolina i dobra kob i tebi i psima-DEDA M... z14 i zagi
--- Kraj citata ---
pa deda šta da se desi i ti tvoji dogači uhvate i udave tu krmaču a ona ima 6-7 neznam 10
prugasti komada kraj sebe po meni je to isto kao da si ti nju otpuco karabinom
a što se tiče obrane onda oni moraju biti non stop uz tebe ako se maknu vepar će te rastrgat
ako se nebi trebali micati od tebe da bi te zaštitili onda ti ni netrebaju u šumi možeš i ti svaki grm
pretresti i opalit metak kod svakog grma da nebi svinja ostala u grmu
po meni oni definitivno nemaju mjesta u lovu
poz
laptop:
ljudi moji ti svi psi na jubitu u americi love DS koje su u nekakvim gaterima i nit sta znaju nit bijeze od covijeka,uglavnom je to lov tipa(ako se opce moze nazvati lovom)da neki poremeceni john ili dick si zabrije da zakolje DS sa nozom od 2000$ koji je kupio na internetu pa plati nekim vodicima koji sa svojim psima stisnu DS i onda ju lik ubode nozem i to plati xxxx$,ja vam velim da oni dodju kod mene u polje da nit bi nasli DS,a ako bi i naisli na istu da bi divljak podero 5 argen.doga vodice i johna
silvertip:
hao hao nisi to smio reći
Deda M:
Laptop ,vjerojatno si gledao neke filmiče ,ali krive,ima ih jako puno.Ako si gledao što si gledao to su bili mladi psi koji su imali prvi susret vrlo vjerojatno u gateru -kao i ovi naši domači se puštaju u gater da osjete divljač,d,s, i da se vidi prva reakcija na svinju.Nabavi prave filmove iz lova pa pogledaj kako izgleda lov sa njima .O tome kako si ti opisao svinje kod tebe to su valjda neke ogromne i opasne ,možda i krvoločne svinje kad jedu i pse i ljude-malo ironije mora se ovako reči.Pitam TEBE kako sam pitao i neke prije .dali si ikada vidiop dogoa u živo i kada napada -nema njmu ravnoga na daleko budi siguran i još da se nauči onako kako bi trebalo,nema njemu para jel je za to i stvoren.No dobro misli ti kaj hočeš ,to je tvoje pravo ali -krivo misliš-kao i mnogi drugi-Evo toliko od mene-pozdrav DEDA M.... z14 + z1
peca:
deda jesi li ikad vidio što vepar uradi psu koji ga oblajava a ne kao dogo napada
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju