Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Noževi

NOžEVI

<< < (137/254) > >>

Sale Zr:
Za slaninicu, luk, kobasicu a bogami i šunku...

nostromo:
Nedavno san posjetija Adriatic Boat Show u Šibeniku sa jednim starim prijateljom iz Engleske i on meni na standu od Maestralproma da dodjen viditi najbolje lovacke nozeve na svitu, al da mu se ne svidja jer su kod nas u Hrvatskoj malo skupi. Koliko=68,00 kuna uf ! Doslo mi je da mu zalipin  pljus jednu uz usi mamu li mu britansku skrtu! Covik lezi na parama al radije ce kupiti brtulin u UK jer je tamo 7,00 kn jeftiniji.

A nozevi su Opinel i ja uze sebi jednoga nek vidi bijeda ko je gazda ;D

KOBI:

--- Citat: nostromo - 10. 10. 2009. 23:27:41 ---Nedavno san posjetija Adriatic Boat Show u Šibeniku sa jednim starim prijateljom iz Engleske i on meni na standu od Maestralproma da dodjen viditi najbolje lovacke nozeve na svitu, al da mu se ne svidja jer su kod nas u Hrvatskoj malo skupi. Koliko=68,00 kuna uf ! Doslo mi je da mu zalipin  pljus jednu uz usi mamu li mu britansku skrtu! Covik lezi na parama al radije ce kupiti brtulin u UK jer je tamo 7,00 kn jeftiniji.

A nozevi su Opinel i ja uze sebi jednoga nek vidi bijeda ko je gazda ;D

--- Kraj citata ---
Istu takvu cakiju sam ja uzeo a imao sam izbor 7-8 velicina pa je i cijena isla od 5 za najmanju do 15-ak za najvecu.Ja sam uzeo otprilike srednju velicinu za 9e.

valdop:
kobi, možda je zbog ruksaka  ččč

Goran:
I ja vec neko vrijeme koristim Mora, Buck i jos neke nozeve a i puno toga dobrog i loseg sam kupio preko godina. Buck nozevi sasvim OK i dobre kvalitete. Mora jeftino a odlicno  radi ko sat brzo i efektivno. Kvaliteta ostrice i rucke super makar meni.
Opinel naletih prije desetak godina na citav set od 4 komada ( velicine ) meki celik koji se brzo tupi ali brzo i ostri. Ja ih kupio jer su me podsjetili na nozeve za kalemljenje koje je nekad moj djed koristio u vinogradu i vocnjaku . svi su mi se smijali zbog njih kao slabi i nikakvi a ja ih bas volim. Oderao sam do sada puno koza i svinja s njima kao i lopatar bez greske brzi i efektivni nozevi rucka nekad malo otekne kad se nadoji vode a ovi sto se kljucaju su odlicni da se ostrica ne mice dok radis. Ponekad malo zahrjaju ali ja to brzo ocistim i sredim. bas su mi drago i srcu prirasli. Cold Steel i SOG nista posebno mada ima nekoliko lijepih modela. Svedski Mora jeftin i bas "value for money" ili "best buy" noz za lov. Ja platio AUD$ 55.00 za ovaj noz!???

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju