Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Obuća

Alpina Hunter Ice

<< < (3/4) > >>

grom:

--- Citat: Gabro - 26. 04. 2015. 02:20:01 ---Evo ove smo kupili sad krajem 1.mjeseca. Za nekih 600 kuna ja mislim da je dobra kupnja pa da malo i puste vode, ne pada uvik kisa a u mom terenu za godinu/ dvi poderem one od 2000 kuna isto ko ove za 600 tako da mi se isplati kupit ovako neke jeftinije.

--- Kraj citata ---
Gabro ja cu sebi za sljedeću sezonu uzet naš Fibo, čisto iz znatiželje. A daje čovjek garanciju godinu dana. Dolomite su mi bile extra dobre samo sam poderao džon na jednoj skroz jer valjda ružno hodam. Odozgo kao nove obe. Dobro kažeš, svakako ne mogu više od dvije sezone da su ne znam kakve. Čak razmišljam uzet ove nove Inkop sa membranom, u Čapljini su povoljne. Ispod 500 kn. Imam i Jelen čizme, isto super ali za zimu.

mbiloglav:
Alpini svaka cast ali ako zelim suhe noge i zdravo disanje drzim se meindl,zamberlain,crispi zagi

grom:
Meindl je ok kao i sve to, samo moj teren je žalostan i uništi svaku cipelu prije vrimena. Oštar kamen, ponekad kao nož. Ne da ti Bog da padneš, GSS i helikopter. Amen. Nije mi problem vlaga, kad je mokro ne skačem baš svukuda jer bijeli lišaj ne prašta. Nema te cipele koja na njemu drži kad je mokar, još malo blata i kao na ledu si. Uglavnom cipele uništim odozdo, jedino Jelen čizme se nisu raspale ali su zato šavovi popucali. Postolar stavio ljepila i prošio ponovo, izvana mast i šišaj dalje. Super obuća ,samo nije za vrućinu.

VEThunter:
Ja imam Alpina Peak gojzerice. Zadovoljan skroz d4

http://thewcc.yolasite.com/alpina-boot-review---danny.php

d1

deeejan:
Po ovim komentarima izgleda da sam jedino ja naletio na lose alpinke ččč

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju