Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Obuća
Koja je bolja čizme Aigle ili Le Chameau?
tyrol:
--- Citat: Macak - 03. 02. 2013. 20:15:46 ---Jedne godine kupio sebi Aigle cizme, prava stvar a i nisu bile bas jeftine. Nosio ih samo jedan dan u lovu, stao nespretno na neko granje i probusio ih, rupa velicine jedne kune.
--- Kraj citata ---
Zar se nisu dale negdje "vulkanizirati"...Ima načina za to valjda ččč ako je negdje sa strane, a gazni dio telll
Lazar:
neznam sta radite tim cizmama a kaucuk odbove kamile je toliko cvrst da treba dosta sna da se nesto protjera kroz nju a i kad se izvadi rupa se zatvori al kad ostane rupa velicine kune neznam kud to gazite i dobro sto akcija nije zavrsila u bolnici
stipe_zg:
Koristim Aigle i prezadovoljan sam sa njima.
Imam ih nekih 5 godina, odrzavao sam ih njihovim sprejom ali pre nekoliko meseci sam probao neku tesnost-kremu koju prodaju Tigar radnje i mogu da vam kazem da je odlina pri tom je jeftinija od njihovog spreja 10x.
Macak:
--- Citat: tyrol - 04. 02. 2013. 16:23:07 ---
--- Citat: Macak - 03. 02. 2013. 20:15:46 ---Jedne godine kupio sebi Aigle cizme, prava stvar a i nisu bile bas jeftine. Nosio ih samo jedan dan u lovu, stao nespretno na neko granje i probusio ih, rupa velicine jedne kune.
--- Kraj citata ---
Zar se nisu dale negdje "vulkanizirati"...Ima načina za to valjda ččč ako je negdje sa strane, a gazni dio telll
--- Kraj citata ---
Nazalost nisu, zato sto su bile probusene sa strane velikom rupom. Ne pitaj me kako sam to napravio, al mi je prisjelo posteno. Dao dosta novaca za njih i covjece prvi dan na terenu i sjebem ih.
Macak:
--- Citat: Lazar - 04. 02. 2013. 17:48:07 ---neznam sta radite tim cizmama a kaucuk odbove kamile je toliko cvrst da treba dosta sna da se nesto protjera kroz nju a i kad se izvadi rupa se zatvori al kad ostane rupa velicine kune neznam kud to gazite i dobro sto akcija nije zavrsila u bolnici
--- Kraj citata ---
na terenu bila neka sjeka sume, dosta ostrog debljih granja. nisam vidio rupu koje je bila pred menom, stanem i probusim cizmu i ozljedim nogu, ne tako strasno. to da, moglo je zavrsit u bolnici. jebiga, sta reci nego imao sam taj dan neki pech...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju