Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Obuća
Lovačke čizme MEINDEL
Tyger:
--- Citat: fulir - 08. 10. 2010. 23:07:34 ---
--- Citat: PinzHunter - 08. 10. 2010. 20:42:18 ---za čeku O.K. za hodanje NO GO
--- Kraj citata ---
neznam za tvoj slučaj ali ja imam te i gumene tako da trečih nemam i sve kaj se tiče lova-hodanja obavljam u njima i nikad ugodnije i lakše nisam lovio možda od lovca do lovca ja govorim kako je meni.
--- Kraj citata ---
cime odrzavate te cizme, kako je za blato, dal se jako blato ljepi za njih?
krilaš:
Ima se kupiti specijalan vosak za cizme sa time se premazu i to ih odrzava jer svaka kozna stva trazi negu i odedzeni stepen masnoce da bi ostala gipka i elasticna.A za dlato kako koje i gde u sustini solidni razmak izmedju krapona na dzonu omogucava lako spadanje blata sa njih. z10
Pozdra Goran
Lovac:
http://www.meindl.de/english/service/index.html?pflege
Shoes need love
The life of a boot or shoe also depends on it‘s care. Care instructions are given in the
booklet attached or on the shoe box. The instructions are specific to the individual models and the respective symbols, I to IV, are embossed in the shoe next to the size. Proper shoe care is a prerequisite for the validity of our warranty. When your customers buy shoes recommend them the right products for optimum shoe care.
josip89:
bome ih je dosta teško očistit kad se prpane u blato
pa se blato ljepo zaljepi za njih i onda fino nogu hladi
PinzHunter:
--- Citat: fulir - 08. 10. 2010. 23:07:34 ---
--- Citat: PinzHunter - 08. 10. 2010. 20:42:18 ---za čeku O.K. za hodanje NO GO
--- Kraj citata ---
neznam za tvoj slučaj ali ja imam te i gumene tako da trečih nemam i sve kaj se tiče lova-hodanja obavljam u njima i nikad ugodnije i lakše nisam lovio možda od lovca do lovca ja govorim kako je meni.
--- Kraj citata ---
moj post se odnosio na čizme sa slike koju je Lovac postao.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju