Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Obuća

Lovačke čizme MEINDEL

<< < (4/6) > >>

PinzHunter:
za čeku O.K. za hodanje NO GO

krilaš:

--- Citat: PinzHunter - 08. 10. 2010. 20:42:18 ---za čeku O.K. za hodanje NO GO

--- Kraj citata ---
Ne znam kako ko iskustvo ima ali ja se ne mogu pozaliti.
Svi koji su lovili divlje svinje u planinskim lovistima znaju koliko je takav lov naporan i kada nema snega a po snegu i da ne govorimo.
Bezbroj pita sam u ovim cizmama prepesacio citav dan po planinskom krsu i po snegu i kada nije bilo nega i mogu vam reci da nisam imao nikakvih problema.
Osecao sam se sigurno bezbedno nije mi bilo hladno.Ali opet ovo je moj stav sa kojim se vi ne morate apsolutno sloziti.
Pozdrav Goran

GT:

--- Citat: Ry1 - 08. 10. 2010. 05:16:28 ---Heh GT te cizme su te morale doshetati do Lapidarija tamo sredinom 80-ih...nemaju deca pojma ;)

--- Kraj citata ---
Od 77 do 85 mogel sam do Lapa h papučama (od sredine Opatičke).
@ Štef: Ziherice još kak tak, ali rinčicu niti na škornju.
a kaj se teme tiče: za terene i način lova koji najviše volim fali mi učvrščenje zgloba pa od meindel-a trošim makalu pro gojzerice i gamaše.
Dobra kob.

fulir:

--- Citat: PinzHunter - 08. 10. 2010. 20:42:18 ---za čeku O.K. za hodanje NO GO

--- Kraj citata ---
neznam za tvoj slučaj ali ja imam te i gumene tako da trečih nemam i sve kaj se tiče lova-hodanja obavljam u njima i nikad ugodnije i lakše nisam lovio možda od lovca do lovca ja govorim kako je meni.

Štef:

--- Citat: GT - 08. 10. 2010. 23:00:06 ---Heh GT te cizme su te morale doshetati do Lapidarija tamo sredinom 80-ih...nemaju deca pojma ;)

--- Kraj citata ---
Od 77 do 85 mogel sam do Lapa h papučama (od sredine Opatičke).
@ Štef: Ziherice još kak tak, ali rinčicu niti na škornju.
a[/quote]

da još malo offam - nek modovi rade nekaj; 77. se nismo mogli srest al 85. ( i par prije) si mogo i rundu zvat!  happi happi happi  zagi

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju