Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Obuća
Lovačke čizme MEINDEL
krilaš:
josip89 Ja se nemogu slozit sa tobom ali boze iskustva su razlicita ni je sasvim normalno.
Pre tri godine lovio sam u lovistu Juzni Kucaj Brezovica Visina sneznog pokrivaca bila je nekih 10-15cm temperatura između -5 i -10Celzijusa pogon je trajap tacno 4 sata.
Nisam terao pogon vec sam stajao i cekao ali posto je ovo otvoreno komercijalno loviste i nije ogradjeno zicom tako da visokih ceka nema, stojis na steni ili zemlji kad snega nema a kada je pod snegom stojis u snegu ili smetu.
I kao sto rekoh 4sata sam satjao u snegu u iscekivanju divljih svinja ili da se pogon okonca ,u ovom Meindl cizmama i sportskim pamucnim carapama a da hladnocu nisam i osetio na prstima stopalima.
Ja ih koristim kako sam vec rekao skoro deset godina i nikakvih problema sa posravo ili bilo cime nemam osim sto su debelo vidni tragovi od rablenosti po koje kavim terenima.
Pozdrav Goran
lovac 1:
Ovo su odlične visoke čizme,naravno nisu baš za čeku.
Ja za čeku koristim samo Buce i vjerujte mi nema smrzavanja.
GT:
--- Citat: Ry1 - 24. 09. 2010. 09:32:46 ---
kada bih lovio 5 puta godisnje izuo bih se za jedne custom made cizme
( je li deco, jel' onaj Strugar u Ilici jos pravi cizme?)ovako mi se ne isplati, i najbolje poderem za 8 meseci...nijedne nisu presle vise od 1000km
--- Kraj citata ---
Kad nečeju deca.
Dučan Strugar dela. Ne znam da li je to onaj koji mi je krajem 70tih napravil čižme koje su, uz redovito servisiranje, još h voznom stanju. Veliku kilometražu su prešle jer nisu vožene off road makar su nekad išle i 4x4.
Dobra kob.
Ry1:
Heh GT te cizme su te morale doshetati do Lapidarija tamo sredinom 80-ih...nemaju deca pojma ;)
fulir:
Da se javim kad me se spominje. Imam te čižme i mislim da mi je to jedna od boljih investicija u lovačku opremu. imaju krzno iznutra tople su dugotrajne i kaj više lovačka čižma mora imat!? što se tiče kilometraže oni koji me poznaju znaju da ih ne štedim samo kaj kod nas nije kamenje ko kod ry-a pa valjda i čižme duže traju¨!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju