Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Obuća
LP gumene čizme
almir:
neznam koliko puta sam držao čizme od 100€ u rukama i razmišljao da ili ne
Ko da se ženim ;D
i jednom slučajno bio u Metrou u Grazu i vidim zelene čizme za 10€ mislim uzet ču šta me košta
Evo sad su 3 sezone i još su ko nove
Nikad mi nije bilo jasno šta ima koštat 100 pa i 300€ u čizmama ččč ččč
kalnik:
Vele da je skupa ona značkica na vrhu ;D A isto je gumena.
dalmatino:
Imam LP čizme, ne koristim ih često. Za blato i vodu su zakon. Neoprenski uložak čini ih nešto toplijim od onih "Borovo" i sličnih. Ono što je meni bitno, nisu zamorne i ako su visoke i lako se skidaju! Kod ih nosim obavezno visoke dokoljenke, debele a za hladna vremena dva para.
Bilo koje gumene čizme nisu za trnje i slično. Jedna rupica i čao....
HunterDon:
Ma nisam mogao nigdje na brzinu naći poštene čizme pa sam uzeo u Borovu, cijena 380 kuna... imao sam ih tri lova, vratim se kući, izujem ih i evo dvije pukotine/porezotine sa strane... a još mi teta u Borovu kaže: "e sad ćeš biti miran barem 5 godina"... mislih si, jeah, to ćemo još vidit... tako je i bilo... rol Mada u to kratko vrijeme ni nisam bio previše zadovoljan njima, razlog: pretjerano široke i noga se užasno znoji u njima... mad Kad hodaš je ok, ali kad staneš, smrt... :tommy:
Kako pod rukom imam samo te Borovo, odlučio sam isprobati te LP, pa ako izdrže par lovova koliko se još ide ja zadovoljan... a za jesen će se pribaviti nešto kvalitetnije... ;)
Pozdrav!!!
HunterDon
Nikola:
--- Citat: almir - 06. 01. 2010. 18:57:17 ---neznam koliko puta sam držao čizme od 100€ u rukama i razmišljao da ili ne
Ko da se ženim ;D
i jednom slučajno bio u Metrou u Grazu i vidim zelene čizme za 10€ mislim uzet ču šta me košta
Evo sad su 3 sezone i još su ko nove
Nikad mi nije bilo jasno šta ima koštat 100 pa i 300€ u čizmama ččč ččč
--- Kraj citata ---
lovim 13 god.. i svasta sam probao.
čizma od 10 eura nema sta parirati ovima od 100 ili vise, ne samo zbog cijene,vec puno drugih elemenata
1. udobonost- jeftine čizme niti ergonomski niti kvalitetom đona (koji je meni bitan) nemogu parirati skupljim čizmama
2. nije istina da s čizmama nemožete u pogon.. i u kupine, ja to radim vec trecu sezonu...
3. toplinska izolacija..
neda mi se sad slikati da vidite kako izgleda moja gumena čizma nakon današnjeg pogona..
i za kraj da predstavim moje čizme :)
http://www.lacrossefootwear.com/product/recreation/hunting/alphaburly+sport+hunting+boots.do
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju