Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Obuća

LP gumene čizme

<< < (4/6) > >>

kalnik:
Koja je cijena Lacrosse čizama i tko ih prodaje u Hrvatskoj?

zhrvoje:
Nazalost nitko paci!

HS-2000:
Stvarno ponekad mi dođe da plačem paci jer uvijek je teško naći moj broj 50 gumenih čizama. uf
Ali stvarno se pripremam za jedne gumene naručiti u Borovu ref  pa šta bude nek bude, gss
da i ja dobijem taj osjećaj kako je to u gumenjacima, hodati po mokroj slavoniji... gss

Antezg:

--- Citat: HunterDon - 06. 01. 2010. 21:20:02 ---Ma nisam mogao nigdje na brzinu naći poštene čizme pa sam uzeo u Borovu, cijena 380 kuna... imao sam ih tri lova, vratim se kući, izujem ih i evo dvije pukotine/porezotine sa strane... a još mi teta u Borovu kaže: "e sad ćeš biti miran barem 5 godina"... mislih si, jeah, to ćemo još vidit... tako je i bilo... rol Mada u to kratko vrijeme ni nisam bio previše zadovoljan njima, razlog: pretjerano široke i noga se užasno znoji u njima... mad Kad hodaš je ok, ali kad staneš, smrt... :tommy:

Kako pod rukom imam samo te Borovo, odlučio sam isprobati te LP, pa ako izdrže par lovova koliko se još ide ja zadovoljan... a za jesen će se pribaviti nešto kvalitetnije... ;)

Pozdrav!!!

HunterDon

--- Kraj citata ---

Eto, a da si odma kupio najjeftinije aigle ili lechameau (oko 500kn) trajale bi ti godinama,bile udobnije i ljepše, a platio bi sve skupa manje teaa

SEJFO:

--- Citat: HS-2000 - 06. 01. 2010. 23:06:48 ---Stvarno ponekad mi dođe da plačem paci jer uvijek je teško naći moj broj 50 gumenih čizama. uf
Ali stvarno se pripremam za jedne gumene naručiti u Borovu ref  pa šta bude nek bude, gss
da i ja dobijem taj osjećaj kako je to u gumenjacima, hodati po mokroj slavoniji... gss

--- Kraj citata ---

Na tu težinu i taj broj ti treba đon od 25 cm----jebote bićeš ko Šakil O" NIL !!!! hao hao hao hao

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju