Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Obuća

LP gumene čizme

<< < (5/6) > >>

HunterDon:

--- Citat: Antezg - 06. 01. 2010. 23:12:22 ---
Eto, a da si odma kupio najjeftinije aigle ili lechameau (oko 500kn) trajale bi ti godinama,bile udobnije i ljepše, a platio bi sve skupa manje teaa

--- Kraj citata ---

Ha, znam i sam... ali nisam mogao naći nešto bolje! Da sam našao, kupio bih... ;) Inače sam i filozofije, da rađe odmah uzmem nešto bolje, često je to i skuplje, nego da uzmem nešto gore pa da kraće traje ili nisam zadovoljan... dr.i

Sad ću do jeseni lijepo nabaviti prave pa da imam... d1

Pozdrav!!!

HunterDon

almir:

--- Citat: Nikola - 06. 01. 2010. 22:08:19 ---
--- Citat: almir - 06. 01. 2010. 18:57:17 ---neznam koliko puta sam držao čizme od 100€ u rukama i razmišljao da ili ne
Ko da se ženim  ;D
i jednom slučajno bio u Metrou u Grazu i vidim zelene čizme za 10€ mislim uzet ču šta me košta
Evo sad su 3 sezone i još su ko nove
Nikad mi nije bilo jasno šta ima koštat 100 pa i 300€ u čizmama  ččč  ččč

--- Kraj citata ---
lovim 13 god.. i svasta sam probao.
čizma od 10 eura nema sta parirati ovima od 100 ili vise, ne samo zbog cijene,vec puno drugih elemenata
1. udobonost- jeftine čizme niti ergonomski niti kvalitetom đona (koji je meni bitan) nemogu parirati skupljim čizmama
2. nije istina da s čizmama nemožete u pogon.. i u kupine, ja to radim vec trecu sezonu...
3. toplinska izolacija..

neda mi se sad slikati da vidite kako izgleda moja gumena čizma nakon današnjeg pogona..

i za kraj da predstavim moje čizme :)

http://www.lacrossefootwear.com/product/recreation/hunting/alphaburly+sport+hunting+boots.do

--- Kraj citata ---
haha mogu konkurirat i konkuriraju onda kad se probuše  hao
nemože ni lada konkurirat G klasi a meni nekako lada bliže  ;D

Neka mi netko objasni fenomen da čizma košta 100 + € i onda najednom sniženje na 30€
Koja je realna cijena????

Ja uzmem one termo čarape i eto izolacije
a iskreno kad sam kupovo nisam ni pomišljao da ču ih nosit
3 sezone tek sad vidim kako sam imo sreće jer kolko čitam iskustva
do sad sam mogao več 300€ potrošit na čizme.  :bunny:

milan.jurjevic:
I ja sam imao sa borovom jako loše iskustvo. Nakon tri lova mi je jedna počela puštati vodu. LP-ove imaju neki iz mog društva i zadovoljni su.

Lovac:
80kn

ico:
 >:(Kolege lovci,imao sam ja i moj sused LP-ove čizme,i mogu vam reć da su koma,njemu su otkazale već nakon 2 mj (peta se odvojila od gornjeg dijela čizme,a meni su se doslovce raspale za od prilike 1 god.

to ti je zato što se nisi predstavio

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju