Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Obuća

MEINDL cizme za lov

<< < (5/25) > >>

Lazar:

--- Citat: vepar007 - 09. 07. 2008. 13:29:31 ---Lazare lijepe su cizme i vec ih duze vrijeme trazim po Njemackoj ali bome ih nema za 120€!!!
Mozda si ti mislio 220€?

--- Kraj citata ---
u normalnim radnjama i neces ,reko sam uzimam vecinu odjece i obuce u roermondu u holandi u outlet centru

Lazar:

--- Citat: medo - 09. 07. 2008. 13:44:36 ---Le Chameu Mouflon su odlicne ali meni nisu odgovarale zbog skripanja prilikom suljanja.
 Kupio sam La Crosse preko Cabela's i super su mi za zimske uvijete lova 800g thinsulate. I kad su mokre noge pri -15 svejedno je toplo ako se ne hoda :o ugodno iznenadjen. ;)
Lazare jesu li tvoje Muflonke skripale?

--- Kraj citata ---
skripile nisu al im je koza bila prilicno kruta i bile u pocetku malo neudobne ,al kad ih malo vise nosis i mazes sa masti ko salivene, najvise u lov nosim ove na slici ,vec 5god i jos ko nove ,kad odu odmah uzimam iste

Lazar:
pitanje za kolege iz skandinavije jel se tamo nose chiruca , vidio sam ih ovdje i jos su skuplje od maindla  ččč

Schultz and Larsen:
Nose se Chiruca Scandinavia. Superiorne cizme, ali radi marketinga su mao opale u zadnjih 5-7 god. Najvise se nose Alfa, Varg Rastegeisa, Meindl, Viking. La Sportiva isto ima svoj model ELk. Strasno dobra u testovima.

medo:
Scarpu sam nosio i ja i za kameniti teren su mi bile najbolje.
 Mouflonke sam mazao s obicnim kremama ali nije bilo kako treba jer skripanje je stvarno nestalo nakon nekog vremena ali odmah je zbog mekoce poceo neki cudan zvuk pri hodanju.Jednostavno koza na mojima kao da nije imala potrebnu mekocu i elasticnost sto inace dodje nakon malo koristenja.
 Mom prijatelju iste su pukle zbog savijanja nakon 1 god. ali nikad nisu bile namazene. E sad ja sam imao gojzerice napravljene na otoku IZU (ako sam u pravu) od majstora Kavcica i trajale su 8 god. s tim da prve dvije nisu bile mazane. Nikada nesto cvrsce i teze nisam obuo. Jos i sad stoje negdje stare 18 god. ukupno.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju