Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Obuća
Planika ili Alpina......
Neno:
Poučak koji sam ja izvukao je da od donjeg rublja i čarapa za lov kupujem samo vrhunske planinarske brandove, je skupo ali i valja.
Ako nekoga zanima u Magme je dobar popust na Helly Hansen donje rublje, duge gače koje su bile 299 sad su 190 Kn (da mi je neko rekao prije pet-šest godina da ču ovo nositi poslao bih ga u rodno mjesto ;D)
fazan:
--- Citat: Neno - 10. 01. 2011. 12:00:16 ---Poučak koji sam ja izvukao je da od donjeg rublja i čarapa za lov kupujem samo vrhunske planinarske brandove, je skupo ali i valja.
Ako nekoga zanima u Magme je dobar popust na Helly Hansen donje rublje, duge gače koje su bile 299 sad su 190 Kn (da mi je neko rekao prije pet-šest godina da ču ovo nositi poslao bih ga u rodno mjesto ;D)
--- Kraj citata ---
Ja to zovem "Untrhose" i u nima se osjećam mlađe nego kada bih navukao duge gače . happi
željko:
--- Citat: OldHunter - 10. 01. 2011. 09:32:05 ---
--- Citat: željko - 08. 01. 2011. 16:59:40 ---
--- Citat: gogo3006 - 15. 12. 2010. 08:28:44 ---Ostavi se pamuka.
Priđi na neki High-tech materijal,
ili 100 % vunu. ( a može i kombinacija) d4
--- Kraj citata ---
zašto?
--- Kraj citata ---
Vjeruj onome koji se već promrzao (i ne pitaj zašto). teaa d1
--- Kraj citata ---
na zapovijed.....
šokac:
Ako nekog zanima do 30.06. je popust u
Alpini na sve gojzerize 30 posto . Uzeo danas
jedne sebi u Sl. Brodu .
Promina John:
Ako koga zanma u planike je popust 30% do kraja miseca!
Imaju tri modela u Šibeniku u Dalmarea: od 700,900 i 1100 kn -30%!
Mislim uzeti ove srednje prekosutra za nekih 700 kunića, neznam koji je model ali pise ds su za "niže planinarenje" i "hajking" kao neke duze đetnje po prirodi!
Kaže mi lik da su ih dosta prodali radi đona koje je neka specialna tvrda ali "mekana" tj. savitljiva guma đona!
Ako ko zna nesto o njima nek javi jer još je samo 2 dana sniženje!!
Hvala i lovački pozdrav!!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju