Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Obuća
Planika ili Alpina......
istrijan:
--- Citat: željko - 13. 12. 2010. 16:32:01 ---gogo sad si me uplašio,daj opiši šta nije valjalo s alpinom.........ja danas kupio nove alpina tibet dobro mi leže,tople su,vibram đon,sympatex materijal,kaže vodonepropusne.........sve ostalo će vrijeme pokazat.....
--- Kraj citata ---
Ja sam kupio takve 2009 i super zadovoljan, voda ne prestavlja nikakav problem za njih, nosim ih samo za lov tako da ih čuvam sa redovnim servisima jer bez redovnih servisa kao što kaže kolega evaeva i aigelove i crispieve neće trajati mada su dosta skuplje od alpine.
Ja sam ih kupio iz razloga jer sam mislio da ću se riješit problema smrzavanja nogu, jako su tople ali svejedno za mene malo, morat ću pokušat sa nekim specijalnim termo čarapama, ako netko šta zna neka napiše i uvezi čarapa.
Hvala i pozdrav svima d4 zagi
Miro:
Imam "alpina" gojze sa vibram đonom .................. zadovoljan - tople, ne premaču, ali moraju se posprejati impregnacijskim sprejom, lako se obuvaju i ugodne su za hodanje. Što se tiče termo čarapa negdje sam pročitao da postoje neoprenske i mogle bi biti dobre zagi
Promina John:
Evo iskoristija se popust 30% u peke na Planiku, pao snijed u Vodicama nakon dugo vrimena pa je vrime da se iznese teško naoruobučarenje, vidite iz priloženog.
Za sad su super, po snigu se ne klizu, po ledu malo, tople i nisu promočile nista!!
Reče mi jedan gospodin iz Zadra da kupim u "dajhmana" sprej za impregnaciju, cca 57 kn.
Šta vi kažete koji imate iste šuze, da li je bolje impergnaciski sprej ili mast (tuljanova ili koja već)??
gogo3006:
Bilo bi dobro odmah ih namazat,
imaš u Peka, mast za cipele, sa nekakvin žućkastin poklopcon.
Lagano ih cile namazat i pobrisat krpon. Odličan model, Magnart jel tako? Bit ćeš zadovoljan
Neno:
Obuču od goretexa sympatexa i sličnih membranskih materijale ne mazati nikakvim impregnacijskom kremama jer češ ih spriječiti da "dišu"
Imaš od npr. Grangersa kremu i vosak koje su namjenjene baš za takvu obuču.
Traži da piše "Recomended for Goretex"
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju