Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Obuća
Planika ili Alpina......
proof:
--- Citat: Neno - 10. 02. 2012. 09:31:32 ---
--- Citat: proof - 02. 02. 2012. 12:03:15 ---i poslje 8 godina ti cjel đon. ja kod kuće imam 4 para planika i od toga se ne 3 para raspao đon (one cijele su relativno nove). jednostavno se raspadne onaj "pjenasti" dio između cipele i onog čvršćeg gaznog dijela.
--- Kraj citata ---
Proof koliko kila imaš? ;D
--- Kraj citata ---
95 kg, moj tata ima oko 75 kg i njemu se isto raspao đon. kod mene je na jednima kožni dio cipela bio kao nov pa sam poslao na zamjenu đona i stavili su mi vibram đon, sada to traje već drugu zimu tako.
--- Citat: Promina John - 10. 02. 2012. 12:41:15 ---Mislim da si u pravu ali ja ih testiram ima već 7 dana i kad ih skinem bude mi mokra (vlažna) jedna i druga čarapa, s donje strane prstiju i lijevo i desno sa strane ( na palcu i malom prstu)!!
Uvjeti su: 90% dana sjedim za kompom u "uredu" na nekih 6-10 °C i većinu dana mi bude hladno prstima, i to najvise malom i prstu do njega,upravo sad i mičem prstima dok pišemo ovo!! ludiloo
Nisam od onih kojima se noge ludo znoje, znoje mi se ali malo, neki normalni level znojenja da ne mislite da je to to!??
Prijedlozi, mišljenja dobrodošla!!
--- Kraj citata ---
staviš u džep / torbu / ruksak rezervne čarape. kad su ove u planikama vlažne zamjeniš ih suhima i noga opet topla.
meni je na poslu jednostavno prevruće u planikama i tamo se preobujem u tenisice.
sisaric:
Evo i ja sam kupio na popustu Planiku Mangart. Lovio sam sa njima tri dana za redom po snigu. Mogu reći da su stvarno udobne, tople, lagane, sve super. Međutim primjetio sam da su mi kao i kod kolege Promina John vlažne čarape na palcima. Dok hodam nemam osječaj da su pustile vodu, tako da se nadam da je to zbog znojenja stopala.
Stipe cro:
i meni budu malo vlažni prsti,isto tako cini mi se da nije mokro,mislim da ipak neka vrsta vanjske vlage je .Da nije baš od prstiju.namazt cu je dobro kremon pa cu vidit!
sisaric:
Ja sam proba sa impregnacijskim sprejom, ali nije pomoglo. Javi kakvi su rezultati sa kremon.
Stipe cro:
danas dobio informaciju da sprejevi nisu baš najbolji,da vise vridi krema u tankom sloju namazana ! nakon par dana napisat cu svoje iskustvo!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju