Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Obuća
Planika ili Alpina......
šokac:
Promina , imam takve već oko godinu i za sada sam zadovoljan .
Uzeo na preporuku dobrog prijatelja koji radi na poslovima
razminiravanja . Njegova cijela ekipa nosi takve i kaže
da su stvarno zadovoljni a budu na svakakvim terenima .
Promina John:
--- Citat: šokac - 02. 02. 2012. 13:00:04 ---Promina , imam takve već oko godinu i za sada sam zadovoljan .
Uzeo na preporuku dobrog prijatelja koji radi na poslovima
razminiravanja . Njegova cijela ekipa nosi takve i kaže
da su stvarno zadovoljni a budu na svakakvim terenima .
--- Kraj citata ---
Super, sad mi dođe čovjek na vrata s dostavom, znamo se neko vrijeme, kad šta: odma mu na nogama spazim iste šuze, i krene priča jedno pola sata,nisam ni zna da je lovac uf
Nakon po ure veli moram dalje: u hebote kako je vrime proletilo, ubit će me šef!!!
I tako ode brajko gazi i ne boji se! Kaže mi da sam uzeja najbolje "postole" koje je on dosad ima a ima covik lova i lova iza sebe!!
Hvala svima na savjetima.
Sprec. zahvala ide >gogo3006< jer sam po njegovoj preporuci preko PP uzeja ih!! TX legendo imaš sauf kad se vidimo!!
Stipe cro:
Kako sam otvorio ovu temu vrijeme je da kažem da sam jučer kupio planiku mangart po nevjerovatnoj cijeni od 770kn...mislim da je to definitivno BEST BUY ref
Neno:
--- Citat: proof - 02. 02. 2012. 12:03:15 ---i poslje 8 godina ti cjel đon. ja kod kuće imam 4 para planika i od toga se ne 3 para raspao đon (one cijele su relativno nove). jednostavno se raspadne onaj "pjenasti" dio između cipele i onog čvršćeg gaznog dijela.
--- Kraj citata ---
Proof koliko kila imaš? ;D
Promina John:
--- Citat: Stipe cro - 10. 02. 2012. 09:29:32 ---Kako sam otvorio ovu temu vrijeme je da kažem da sam jučer kupio planiku mangart po nevjerovatnoj cijeni od 770kn...mislim da je to definitivno BEST BUY ref
--- Kraj citata ---
Mislim da si u pravu ali ja ih testiram ima već 7 dana i kad ih skinem bude mi mokra (vlažna) jedna i druga čarapa, s donje strane prstiju i lijevo i desno sa strane ( na palcu i malom prstu)!!
Uvjeti su: 90% dana sjedim za kompom u "uredu" na nekih 6-10 °C i većinu dana mi bude hladno prstima, i to najvise malom i prstu do njega,upravo sad i mičem prstima dok pišemo ovo!! ludiloo
Nisam od onih kojima se noge ludo znoje, znoje mi se ali malo, neki normalni level znojenja da ne mislite da je to to!??
Prijedlozi, mišljenja dobrodošla!!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju