Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Obuća
Planika ili Alpina......
Fratt:
Ja sam nakon Coolmaxeva,Polartecova i ostalih govana završio na ličkoj vunenoj dokoljenki.
Ne govorim o šetnji nego o čekanju cijelu noć u zatvorenoj čeki na -15,dobra lička štumfa + dobra čizma s membranom i miran si,nije problem znojenje noge nego kondenzat (topla noga-hladna čizma),to pamuk i razni moderni materijali ne mogu baš riješiti,imaš mokru nogu i cvokoćeš a obučen si gore za sibirske uvjete.
dabar:
Alpina gležnjaće imam nekoliko godina, prve zime mokre noge, namažem sa crispi kremom ali ne koristi puštaju negdje na spojevima tako da ih nosim samo po suhom, e sad drugi problem, počele su škripat na mjestima gdje se koža sa kožom dodiruje ajde i to sam rješio da ih koji put namažem kremom po tim mjestima ali sad je nastao problem da đon na desnoj škripi kod svakog koraka i tu si nemrem pomoć, jednostavno kupit kvalitetnije kolko god košta a ove ostavit za štalu čistit sor
grga81:
Ja sam prosle godine kupio alpina gojze i nimalo nisam zadovoljan. Bila je isto ta akcija (450kn) nosio ih ovu zimu,uredno ih čistio i mazao sa kremom i sve se odlijepile po spojevima guma-koža.
Promina John:
Znaci Planika rulz!!
Pozz svima!! zagi
Boboo79:
Alpini je pala kvaliteta to je sigurno dr.i
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju