Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Obuća

Planika ili Alpina......

<< < (11/27) > >>

deeejan:
pala je,pala..sve je bilo ok dok nisu pocele,a sad doslovce pucaju po savovima,ocekivao sam vise muzike za te pare

grom:
Susjed našao neke u Pevecu, oko 300 kn. Moram vidit kakve su jer ih nije uspio uništiti za 2 god, a taj gazi nemilo. Jedino kaže da nisu baš za kišu i veliku rosu,ali da su za kamen odlične i ne kližu se ni po mokrom.

Fred:
ja sam imao i jednu i drugu ,alpinu sam davno otpisao ,zbog pucanja i skripanja koze ,a i za malo vece rose noge su mi bile mokre ma koliko god ih mazao i sprejo voda u njima a kad se osuse cuje ih se na kilometar kako skripe na spojevima ,planiku koristim jos i danas onaj poviseni model ne znam mu ime ,uglavnom promjenio sam vec tri para i kod svakog isti problem i to problem sa đonom ,nije vibram i svakog razrezem tako da je cipela jos prakticki nova ali vjerojatno se na kamenjaru đon razreze i poslije kad je snjeg ili kisa pusta odozdo    ,i to samo kad hodas naravno kad se guma rasteze ...
ali sto se tice udobnosti su prva liga ,tako da sad koristim Chiruca cipele sa boa sistemom vezivanja model boa dogo i prezadovoljan sam jest da im je cijena puno veca od alpininih i planikinh cipela ali za suhu nogu i pogotovo za one koji imaju problema sa cirkulacijom ko i ja to je moja preporuka ...
ali kad bi morao birat izmedu alpine i planike dajem veliki plus planiki

DejanG:
S obzirom da sam u zimskom lovu isključivo na čeki po nekoliko sati a ponekad i preko 8 (sjedim u snijegu, čekam svinje i vukove), koji model Planike preporučujete?
Bitno mi je da je topla i da ne pušta vodu, ponekad se po jugovom snijegu i bljuzgavici...!  z10

grom:
Dobre gumene s neoprenom i vunenom čarapom,tu nema greške,a neće promočiti sigurno.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju