Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Obuća
Planika ili Alpina......
zhrvoje:
Po meni ipak preskupo.
Za te novce mozes dobiti ovo:
http://www.ritosa-trgovine.hr/obuća/cipele/gojzerice-crispi-lapponia-htg-gtx-48935-crispi
Fine lagane, goretex, vibram dzon...
Nosio sam te adidaske ali uvijem sam imao osjecaj da nije dovoljno cvrsta i da kao da nosim tenisice.
pepi2:
To sto pise GORE-TEX puno puta ne znaci nist protiv vode, to sam se uvjerio sa odjecom a ove godine i sa Crispi cipelama, nakon nekoliko sati hodanja po mokroj travi pocele su piti vodu kao spuzva. Jako lice na model FALKON samo su bile 200kn skuplje lani .Redovito su odrzavane sprejom.
Ali za hodanje po suhom noga je kao u perju.
Štef:
Zhrvoje slažem se sa tobom... poderao sam ih dosta tih adidasovih ali to je više tenesica nego gojza. Lovačka gojza mora imati petu ! Za ove light izlete po lovu u ljetnom periodu su adidaske upotrebljive - od jeseni pa nadalje i još ako su strmine one ne zadovoljavaju. teaa
Lazar:
--- Citat: pepi2 - 19. 06. 2013. 23:51:32 ---To sto pise GORE-TEX puno puta ne znaci nist protiv vode, to sam se uvjerio sa odjecom a ove godine i sa Crispi cipelama, nakon nekoliko sati hodanja po mokroj travi pocele su piti vodu kao spuzva. Jako lice na model FALKON samo su bile 200kn skuplje lani .Redovito su odrzavane sprejom.
--- Kraj citata ---
cipela il carapa u cipeli
pepi2:
--- Citat: Lazar - 20. 06. 2013. 16:31:18 ---
--- Citat: pepi2 - 19. 06. 2013. 23:51:32 ---To sto pise GORE-TEX puno puta ne znaci nist protiv vode, to sam se uvjerio sa odjecom a ove godine i sa Crispi cipelama, nakon nekoliko sati hodanja po mokroj travi pocele su piti vodu kao spuzva. Jako lice na model FALKON samo su bile 200kn skuplje lani .Redovito su odrzavane sprejom.
--- Kraj citata ---
cipela il carapa u cipeli
--- Kraj citata ---
Cipele.Obadvije. Koja je pocela ranije malo bitno , dok sam ih izuo mogao sam izliti skoro pola deci vode iz njih.Evo proslo mjesec dana jos se suse.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju