Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Obuća

Planika ili Alpina......

<< < (16/27) > >>

Neno:

--- Citat: Boboo79 - 19. 06. 2013. 20:00:50 ---je je jos ih proizvode i to sa gore-tex membranom

--- Kraj citata ---

Ne znam zašto ljudi lude za ovom patikom?

Ogromna mana im je što imaju po mokrom kamenu ili travi po život opasan đon, kao da si na rošulama  ;D

mve:

--- Citat: Neno - 21. 06. 2013. 08:29:31 ---
--- Citat: Boboo79 - 19. 06. 2013. 20:00:50 ---je je jos ih proizvode i to sa gore-tex membranom

--- Kraj citata ---

Ne znam zašto ljudi lude za ovom patikom?

Ogromna mana im je što imaju po mokrom kamenu ili travi po život opasan đon, kao da si na rošulama  ;D

--- Kraj citata ---

E to se slažem - imao ih 2 dana na gradilištu, tresnuo ko kruška pa su završile za lov - i to samo za suho vrijeme ( u lovu su mi se zamjerile na blatu )

manufrance:
Ja sam u njima jednom napravio špagu,a jednom su mi obe noge otišle u zrak a na zemlju sam se dočekao desnim uhom tako da mi ih je bilo dosta za cijeli život.Na moju nogu više neće po mokrom i klizavom vremenu,samo kad je suho može. d6

Lazar:

--- Citat: pepi2 - 20. 06. 2013. 23:53:32 ---
--- Citat: Lazar - 20. 06. 2013. 16:31:18 ---
--- Citat: pepi2 - 19. 06. 2013. 23:51:32 ---To sto pise GORE-TEX puno puta ne znaci nist protiv vode, to sam se uvjerio sa odjecom a ove godine i sa Crispi cipelama, nakon nekoliko sati hodanja po mokroj travi pocele su piti vodu kao spuzva.  Jako lice na model FALKON samo su bile 200kn skuplje lani .Redovito su odrzavane sprejom.
Ali za hodanje po suhom noga je kao u perju.

--- Kraj citata ---
cipela il carapa u cipeli

--- Kraj citata ---
Cipele.Obadvije. Koja je pocela ranije malo bitno , dok sam ih izuo mogao sam izliti skoro pola deci vode iz njih.Evo proslo mjesec dana jos se suse.

--- Kraj citata ---
da koza propusti vodu je u redu ali da kroz goretex membranu tako voda prodje je nemoguce tu nesto n8je u redu , cak je obuca sa gore tex membranom isto od velikog kvaliteta jer gore tex kontrolise proizvodjace

pepi2:

--- Citat: Lazar - 21. 06. 2013. 19:38:51 ---
--- Citat: pepi2 - 20. 06. 2013. 23:53:32 ---
--- Citat: Lazar - 20. 06. 2013. 16:31:18 ---
--- Citat: pepi2 - 19. 06. 2013. 23:51:32 ---To sto pise GORE-TEX puno puta ne znaci nist protiv vode, to sam se uvjerio sa odjecom a ove godine i sa Crispi cipelama, nakon nekoliko sati hodanja po mokroj travi pocele su piti vodu kao spuzva.  Jako lice na model FALKON samo su bile 200kn skuplje lani .Redovito su odrzavane sprejom.
Ali za hodanje po suhom noga je kao u perju.

--- Kraj citata ---
cipela il carapa u cipeli

--- Kraj citata ---
Cipele.Obadvije. Koja je pocela ranije malo bitno , dok sam ih izuo mogao sam izliti skoro pola deci vode iz njih.Evo proslo mjesec dana jos se suse.

--- Kraj citata ---
da koza propusti vodu je u redu ali da kroz goretex membranu tako voda prodje je nemoguce tu nesto n8je u redu , cak je obuca sa gore tex membranom isto od velikog kvaliteta jer gore tex kontrolise proizvodjace

--- Kraj citata ---
Ma ne opterecujem se sa time kroz sta je voda prosla,ako je gore prisivena traka na kojo pise GORE-TEX onda naivac poput mene ocekuje da takva obuca ne propusta vodu.
Imam 4 para cipela za lov , sve propustaju vodu i navikao sam na to.
U vodi jedino gumenoj cizmi vjerujem a ipak najradije nosim cipele.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju