Lovna kinologija > Odgoj i školovanje lovačkih pasa
Gonic-obuka
TUROPOLJE:
Peca , kako pas i dali se udebljao zagi
peca:
deblja se iako mu nisam redovno davao jaja samo nekad sada je na normalnoj težini za goniča rebra se nevide z10 just
Pepi18KA:
Pozdrav,ja imam pitanje što se tiče gonjenja...naime,imam psa slovačkog kopova,10 mu je mjeseci a nije pošteno javio trag,sad u nedjelju u lovu je potjero srne i 5-6 puta je zalajao i nastavio goniti bez glasa...znam da je vidoglasnost manje cijenjena u pasa a može li mi netko reći da li je to problem sa obzirom na njegovu starost?? a svinje drži i oblajava kad ih nađe.
SEJFO:
Ma ne brini ništa naići će i to..... !!!!!!! trebaš šta uloviti pred njim .....da ga napališ na to.... a ovako malo zalaje ..vidi da zna i zaboli ga.... šalim se ....probaj sa starijim psom ..da on vidi kako starac goni i on će...... jer konkurencija i kod pasa čini čuda!!! Ma još je on mladi pas. zagi zagi
kamičanin:
U razgovoru sa lovcima koji više znaju o ovoj rasi sam saznao dA postojže kopovi koji se javljaju samo kad oblajavaju divljač u mestu i sa postoje i linije koje se glasaju na tragu.Moja iskustva sa kopovima su mala tako da samo prenosim ono što sam čuo.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju