Lovna kinologija > Odgoj i školovanje lovačkih pasa
Gonic-obuka
panj:
Potpuno se slažem sa Sejfom.
peca:
evo danas sam prvi put poveo psa u lov psi gonili kao i obično ništa nije odstreljeno i tako nas 5-6
sjednemo ispred lovačke kuće u jednom dijelu lovišta kad iz kuće izleti kuna puške prazne brže puštamo pse jednu alpinku posavca starijeg i ja puštam svog bonia kad začu se kevćanje starijeg posavca i ubrzo kevćanje stade i pas se vrati ali tada se začu moj boni i gonio je kunu više od kilometra i zatim mi se vratio inače psu je u petak bilo 5mjeseci. z10
peca:
ovo ao i obično sam mislio da su psi gonili kao i obično jer se odstreli često zagi
Peko-BiH:
--- Citat: peca - 15. 11. 2009. 16:26:51 ---evo danas sam prvi put poveo psa u lov psi gonili kao i obično ništa nije odstreljeno i tako nas 5-6
sjednemo ispred lovačke kuće u jednom dijelu lovišta kad iz kuće izleti kuna puške prazne brže puštamo pse jednu alpinku posavca starijeg i ja puštam svog bonia kad začu se kevćanje starijeg posavca i ubrzo kevćanje stade i pas se vrati ali tada se začu moj boni i gonio je kunu više od kilometra i zatim mi se vratio inače psu je u petak bilo 5mjeseci. z10
--- Kraj citata ---
je li to po onoj preporuci od Redže gdje češ nabavit posavca.Stari vuk zna i mislim da si se baška usrečio zagi :bunny:
peca:
jest po ređinoj preporuci pas je zasad odličan
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju