Lovna kinologija > Odgoj i školovanje lovačkih pasa
Gonic-obuka
SEJFO:
--- Citat: Pepi18KA - 21. 12. 2009. 12:05:30 ---
pozz,evo jučer u skupnom lovu ranjeno jedno prasence,30-ak kila,psi ga gonili i taman predamnom ga stigli i držali ga,al doslovno,tri psa su ga zagrizla i navlačila,u tom trenu dolazi moj kopov i pridružuje se. nakon što je odstrijeljeno moj mali zalazi na njega i grize ga,nije dao ni jednom psu da mu se približi,mali se toliko zažestio da sam se i ja iznenadio... :shok: :shok:
--- Kraj citata ---
To bi bilo to..... !!! A i zapamtiće miris,, DS ,!!!!
Pepi18KA:
samo što sam primjetio jučer,poslije tog odstrjela dok smo čekali da se crta pogona poravna,jedan stari lovac hoće isprobat pušku i pukne meni iza leđa i iznad psa i on pogne rep pod guzicu i počne se udaljavat...i djelovao mi nekako splašen. Neznam da li je to što je pucao blizu pa su ga možda uši zabolile od jačine šusa ili se stvarno prepao pa dobio strah od pucnja!
SEJFO:
i jedno i drugo!!
U takvim ga situacijama, malo pomaziš,,,da se navikava na pucanj!!! uh ja postade stručnjak....
kad me sad stručnjaci napadnu!!! ;) ;) d4 d4 zagi
Pepi18KA:
a oke, treba i to neko bit.... d4 z14, a vidjet ću kako će bit dalje sa :hundtrinkend:
jasmin:
e to je to kolega,milo mi je za kopova,bitno je da se osrvio(sad znas sta to znaci)javascript:void(0);
-,a to za pusku je SEJFO u pravu,uvek ga pomazi ako se tako nesto dogodi i ne boj se,sigurno ce se i na pucanj navici kad divljac padne pred njim jos koji put,puno srece i obavestavaj kako napreduje bice mi dragojavascript:void(0);
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju