Lovna kinologija > Odgoj i školovanje lovačkih pasa

Gonic-obuka

<< < (35/61) > >>

peca:
Evo nakon mnogo sati provedenih u šumi sa psom i nakon mnogo dobrih savjeta sa foruma danas se sav trud isplatio pas je gonio lisicu 15-20 minuta preko teškog terena znam da je gonio lisicu jer je lisica viđena  ref happi   d4 pas ima malo više od 6 mjeseci pozdrav svima z10

lovacpd:
Ako smo ti uspjeli malo pomoci super, sad samo polako....
i zapamti pas postaje pravi gonic tek kad je potpuno zreo, i psihicki i fizicki, tek u 3-4 godini zivota

jasmin:
Kolege lovci,imam jedan mali problem!Moji gonici su zaista radni medjutim vreme je jako lose i divljaci ima manje,malo teze nalaze divljac.Cinimi se kao da su malo izgubili merak za lov,da li nekako mogu da im povratim volju za lovom?Da li je to zbog nehore i slabijeg odstrela pred njima u poslednjih nekoliko izlazaka?

SEJFO:
Pozdrav!!! d4

Sve si sam odgovorio..... samo bi još ja dodao,, kad je loše vrijeme ni divljač se ne kreće,,, a i vjetar kiša snijeg  dosta utiču  na  tragove. Sad je najbolje ( u nedostatku divljači) pustati ih u šumu ujutro na lisičji trag ...obzirom da je vrijeme ,,,, parenja pa se i više kreću!!!! zagi zagi

jasmin:
Hvala SEJFO,ma ovde kod nas i lisice cudne,danas su jednu gonili i otisla je 20 km od mesta gde su je nasli,kerusu sam nasao sad oko 6 a kera nema,veruj mi ne znam ni gde da idem vise.A i lovista su nam dosta napadnuta,danas je svako lovac i to ce izgleda da nas unisti,hvala puno na savetu!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju