Lovna kinologija > Odgoj i školovanje lovačkih pasa

Gonic-obuka

<< < (44/61) > >>

SEJFO:

--- Citat: lovacpd - 31. 03. 2010. 23:54:46 ---. ne lane opet dobro, a ako lane ja narastem

--- Kraj citata ---

pa ti bi da rasteš u pravom smislu kako kažeš bio veći od triglava--- mislim na tvoje terijere. a bez pasa:
stvarno raste čovjek-----al na vagi!!!! hao hao hao hao

HunterBiH:
 d4 Hvala velika na iscrpnom odgovoru obadvojici. Sve to stoji i slažem se sa tvojom kostatacijom o gateru jer sam već jednok kerića izgubio početkom novembra prošle godine baš od prvog kontakta sa Veprom divljakom. Al činjenica je da gater ima i svoje dobre strane naravno opet netreba pretjerivati ni u čemu!!

Ovo sa malim trobojcem mi je dao savjet čovjek koji drži gater. Rekao mi da ga nepuštam  do godinu dana već samo pored ograde da bude.
Zbog toga sam i postavio ovo pitanje ne da se hvalim kao da je ker dobar već da mi neko kaže šta mi je činiti !
Hvala !!

SEJFO:
 ;D ;D ;D
Nisi mu vjerovatno plaćao usluge pa te "otresao"""".... to je isto kao da ti neko kaže da se ne sexaš do 25,,, godine,,,,a on oženjen !!! zagi

HunterBiH:
hehehe ma jesam nije to sigurno :)) Dva moja druga psa su bila u gateru a ovaj vepar je posebno bio ograđen i to mu je fol za mlađe pse :))

peca:
nemoj psa do godinu dana puštat u gater pas može lako poginut a može se i pripast vepra ako ga malo dokaći i onda više neće goniti svinje(naravno ovo nije slučaj sa svakim psom)trobojac bi ti mogao biti dobar za divlje svinje jer ima dobru oštrinu ali bolje ti je nepuštaj ga do godinu dana sretno u obuci  z10

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju