Lovna kinologija > Odgoj i školovanje lovačkih pasa
Gonic-obuka
peca:
ja ne tražim da goni striktno divlju svinju jer ovdje se lovi uglavnom lisica i zec sa goničima a svinje su u prolazu kroz lovište mada se zadnjih godina počinju zadržavati i broj im se povečava. I ja mislim da je najbolje da se pred njim što više odstrijeljuje.Ovo sa papkom sam probao dok je pas bio mlađi napravio sam trag i vukao sam komad đigerice trag je bio dug 100njak metara a pas star 5 mjeseci i bez problema je našao đigericu na kraju a što mislite dali da ga vodim u gater ili ne
SEJFO:
pozzzzzzzzz!! zagi
ako ti je gater blizu,,,kad ga prvi put odvedes,,,predlazem ti da ga ne pustas nikako na svinju....vec ga namjesti da ,,,,vidi druge kako gone i pusti ga neka laje (ako hoce,,heehe) do mile volje,,,,pa onda nek vlasnik zatvori svinju,,,,pa ga pusti na trag svinja u gater,,,,,,,da se upozna,,,,,sa tragom tj,,mirisom,,,,i onda ga odvedi kuci tako napaljenog,,,,,e onda ga odvedes ponovo za dva tri dana,,,i pustis na trkaca,,,,da ga izganja,,,,sto duze,,,,kako se bude ponasao prema trkacu,,,znaces da li ce goniti svinje.....kasnije ga mozes pustiti i na krmka koji se brani,,,ali samog,,,ne u paru jer,,u paru obicno stariji pas koji je ostar,,,,napali,,,ili ti da prostis,,,naguzi mladog psa pa bude rasparan, jer mlad pas ide srcem a stariji iskustvom. P.S.tako je i u sexu kod ljudi!!! ;) ;D ;D!!!!
Ako ko" misli da nisam u pravu,il ima druga iskustva ,,nek covjeku sugerise,i pomogne,,,od mene toliko pozdrav!!!!!! zagi zagi zagi
silvertip:
odlično sejfo točno se vidi da je kroz tvoje ruke svašta prošlo
bolje je po malo
HERCEGOVAC:
d4 d4 zagi
PinzHunter:
samo vi slušajte Sejfu i ima da vam pas goni cipele po avliji rol rol rol rol rol
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju