Lovna kinologija > Odgoj i školovanje lovačkih pasa

KAD POCINJE FERMA KOD BRETONCA

<< < (2/7) > >>

Calija:
Moj  brtonac je normalno fermavao prepelicu,te sam sa njim krenuo u lov od 3-4 mjeseca...al bih vam preporučia da ne forsirate aport bar prvu godinu u lovu!!!

Huntercro:
prvu godinu kod pasa uopće ne treba forsati ništa jer sve može biti samo kontra produktivno. To vam je isto kao da dijete od 7 godina tjerate da radi punu šihtu u željezari, Ja sve radim s njim samo kroz igru i kolačić, ništa sila ni lov, jer mi se pokazalo kontra.

hzoran:
pozdrav svima. trebao bi da dobijem zenku bretonca staru 3 godine.bivsi gazda kaze da je izuzetna u lovu  e ,sad da li mogu sa njom odmah u polje ili da sacekam da se navikne na mene ?  ččč

Zoran:

--- Citat: hzoran - 27. 05. 2008. 14:06:05 ---pozdrav svima. trebao bi da dobijem zenku bretonca staru 3 godine.bivsi gazda kaze da je izuzetna u lovu  e ,sad da li mogu sa njom odmah u polje ili da sacekam da se navikne na mene ?  ččč

--- Kraj citata ---

e ebiga! bili ti iso samnom odma u lov ili bi se prvo upozno???

Tihomir:

--- Citat: Zoran - 27. 05. 2008. 21:47:34 ---
--- Citat: hzoran - 27. 05. 2008. 14:06:05 ---pozdrav svima. trebao bi da dobijem zenku bretonca staru 3 godine.bivsi gazda kaze da je izuzetna u lovu  e ,sad da li mogu sa njom odmah u polje ili da sacekam da se navikne na mene ?  ččč

--- Kraj citata ---

e ebiga! bili ti iso samnom odma u lov ili bi se prvo upozno???

--- Kraj citata ---

Dobar  ;D ;D

--- Citat: Huntercro - 27. 05. 2008. 12:04:41 ---prvu godinu kod pasa uopće ne treba forsati ništa jer sve može biti samo kontra produktivno. To vam je isto kao da dijete od 7 godina tjerate da radi punu šihtu u željezari, Ja sve radim s njim samo kroz igru i kolačić, ništa sila ni lov, jer mi se pokazalo kontra.

--- Kraj citata ---

Moj kolega ga isto tako kroz igru ući i ne bude ga vodio u lov prvu godinu

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju